Valdis Valters: Lēmumu pamest "Hattrick" vadīšanu pieņēmu jau pirms sezonas

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Televīzijas raidījumu vadītājs, bijušais basketbolists Valdis Valters (no kreisās) un žurnālists Armands Puče piedalās televīzijas kanālu STV Pirmā! un 360TV jaunās sezonas atklāšanas pasākumā.
Televīzijas raidījumu vadītājs, bijušais basketbolists Valdis Valters (no kreisās) un žurnālists Armands Puče piedalās televīzijas kanālu STV Pirmā! un 360TV jaunās sezonas atklāšanas pasākumā. Foto: Evija Trifanova/LETA

Populārais pašmāju sporta raidījums "Hattrick" pirms gaidāmās sezonas piedzīvojis pamatīgas pārmaiņas, jo no tā vadīšanas aizgājis līdzšinējais vadītājs Valdis Valters. Sarunā ar portālu Apollo Valters atklāja, ka lēmums par aiziešanu tika pieņemts jau laicīgi.

Jau ziņojām par raidījuma veiktajām izmaiņām, taču tagad to oficiāli portālam komentēja arī pats Valters.

"Pirms sezonas jau es biju izlēmis, ka aiziešu no raidījuma vadīšanas. Bija grūti atrast ceļus, kā to izdarīt pareizi. Sezonas pusē mums izdevās ļoti veiksmīgi restartēties, jo nomainījām raidījuma konceptu. Kad aizgāja mūsu komandas trešais tēls - Brunis, mūsu trijstūris jau pajuka," komentē Valters.

Pēc Bruņa aiziešanas raidījums savam kolektīvam pievienoja bijušo spēkavīru Raivi Vidzi. Valters uzskata, ka šis lēmums palīdzēja "Hattrick" nedauzz atdzīvināties. "Steidzami meklējām Vidzi, kas palīdzēja raidījumam noturēties. Raidījums ir nomainījis visu savu konceptu, manuprāt, ļoti veiksmīgi. Tagad šis raidījums būs ar Puči, kas ir ļoti labi. Prieks, ka nav cietēju, jo "Hattrick" varēja arī vispār "uzkārties"," atzīst Valters.

Foto: Evija Trifanova/LETA

61 gadus vecais Valters bija viens no raidījuma aizsācējiem, kā arī idejas autoriem. Tagad basketbola leģenda ir nolēmusi aiziet no televīzijas ekrāniem, tiesa Valters raidījumam tiks piesaistīts uz atsevišķiem sižetiem. Kā atzīst pats Valters, tad nekur tālu no "Hattrick" raidījuma jau viņš nebūs aizgājis.

"Man ir trīs lieli projekti. Pirmais ir "Hattrick" sociālā spēlē, kur tiek dalītas stipendijas. Otrs ir "Ģenerāļa stūrmaņa" projekts, kā arī trešais - "Ģenerāļa un Bruņa Naglas". Nekur tālu jau nebūšu nemaz aizgājis," atzīst Valters. 

Basketbola leģenda arī atzina, ka nevajag ieciklēties uz to, ka "Hattrick" ir tikai televīzijas raidījums. "Visi domā, ka "Hattrick" ir tikai šovs. Patiesībā tas ir ļoti plašs projekts, bet televīzijas raidījums ir tikai virspusējā daļa, kuru visi pamana".

Jāpiemin, ka jaunajā sezonā "Hattrick" raidījums piedzīvos pamatīgas pārmaiņas, jo Armandam Pučem un Raivim Vidzim pievienosies vairāki Latvijā zināmas sporta personības. Raidījumam pievienojies basketbolists Kaspars Kambala, bijušais futbolists Māris Verpakovskis, sporta žurnālists Jānis Matulis, kā arī bijušais hokejists Oļegs Sorokins.

Valters arī atzina, ka situācija tagad nav draudīga. Viņaprāt, situācija bija daudz traģiskāka brīdī, kad Armands Puče paziņoja par izstāšanos no MTG. 

"Situācija traģiskāka bija, kad Armands paziņoja, ka aizies prom no MTG. Tad mums viss bija uz robežas. Taču ātri reaģējām un visu laicīgi sakārtojām," atzīst Valters.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu