Seksa skandālā iekūlusies vegānpavāre Sarma Melngailis (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Svaigēšanas restorānā "Pure Food and Wine" īpašniece Sarma Melngaile piedalās Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras rīkotajās mediju brokastīs restorānā "Raw Garden", kurās informē par svaigēšanu un dabīgās pārtikas attīstības tendencēm ASV pārtikas industrijā.
Svaigēšanas restorānā "Pure Food and Wine" īpašniece Sarma Melngaile piedalās Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras rīkotajās mediju brokastīs restorānā "Raw Garden", kurās informē par svaigēšanu un dabīgās pārtikas attīstības tendencēm ASV pārtikas industrijā. Foto: Andrejs Baburovs/LETA

Slavenību iecienītā, nu jau slēgtā Ņujorkas vegānu restorāna "Pure Food un Wine" īpašniece, Amerikas latviete Sarma Melngailis, kura tika notiesāta par nodokļu nemaksāšanu un kompānijas līdzekļu izšķērdēšanu, nu iekūlusies vēl kādā skandālā. 

Kā liecina ārvalstu presē izskanējusī informācija, Melngailim ar savu advokātu Džefriju Lihtmenu, kurš panāca to, ka sievietei cietumā jāpavada nevis 15 gadi, kā sākumā bija paredzēts, bet vien četri mēneši, bijušas seksuāla rakstura attiecības.

Vēstīts, ka abu sarakste sākusies 2017. gada februārī, vēl pirms tiesas sēdes 2017. gada maijā. Īsziņās viņš atklāja Sarmai savas neķītrās fantāzijas, piemēram, "vai tas ir slikti, ka es domāju netiklas domas par tevi?", "vai es varētu būt tavs advokāts arī pēc tam, kad piesmiešu tevi?", "es dievināju būt tevī.", u.tml. 

Pēc notikušās tiesas sēdes Melngailis saņēma īsziņu, kurā advokāts atklāja, ka visas sēdes laikā vēlējies viņai pieskarties. "Es gribēju sajust, kā mans plecs rīvējas gan tavējo. Man vajag tevi izēst."

Pati Sarma Melngailis neiebilda pret seksuāla rakstura attiecībām ar savu advokātu un īsziņās uz netiklajiem piedāvājumiem atbildējusi apstiprinoši. 

Jāpiebilst, ka Lihtmens ir precējies divu bērnu tēvs. Tiesa, kādā īsziņā 2017. gada maijā viņš Melngailim pavēstīja, ka ir brīvs no attiecībām. 

Ārvalstu izdevumos teikts, ka šāda Lihtmena rīcība tiek uzskatīta par advokātu ētikas kodeksa pārkāpumu. 

Melngailis šo situāciju nekomentē.

Atgādinām, ka Sarma Melngailis un viņas vīrs Entonijs Strangis, ar kuru viņa nu ir šķīrusies, bija iztērējuši uzņēmuma naudu - aptuveni divus miljonus dolāru (1,76 miljonus eiro) - azartspēlēs, pērkot luksusa preces un ceļojot.

Sieviete sava restorāna 98 darbiniekiem neizmaksāja algu aptuveni piecus mēnešus. Tajā pašā laikā Melngailis pārskaitījusi aptuveni 1,6 miljonus dolāru (1,4 miljonus eiro) no uzņēmuma naudas uz savu personīgo bankas kontu. Lielāko daļu no šīs naudas viņas vīrs notērējis azartspēlēs.

Melngailis kopā ar vīru pazuda 2015. gada vasarā, bet policijai bēguļojošo pāri izdevās notvert 2016. gadā, kad viņi Tenesī štatā pasūtījuši siera picu.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu