E.Kulda un Freibergs izceļas ar rezultatīvām piespēlēm Čehijas hokeja līgā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ralfs Freibergs
Ralfs Freibergs Foto: Guntis Lazdāns/LHF

Latvijas hokejisti Edgars Kulda un Ralfs Freibergs piektdien veica pa rezultatīvai piespēlei Čehijas augstākās līgas mačā, palīdzot viņu pārstāvētajai Zlīnas "PSG Berani" komandai gūt uzvaru.

"PSG Berani" izbraukumā ar 4:1 pieveica Homutovas "Pirati" vienību.

Kulda piespēlēja šī mača pirmajos vārtos, kad Pāvels Sedlāčeks jau otrajā minūtē atklāja spēles rezultātu, kamēr Freibergs asistēja komandas ceturto vārtu guvumā.

Uzbrucējs Kulda šajā mačā nospēlēja 13 minūtes un 34 sekundes, pa šo laiku veicot trīs metienus pa vārtiem un nopelnot pozitīvu lietderību +1.

Savukārt aizsargs Freibergs laukumā pavadītajās 22 minūtēs un 34 sekundēs izpildīja divus metienus pa vārtiem, pielietoja divus spēka paņēmienus, bloķēja vienu metienu un cīņu noslēdza ar pozitīvu lietderību +2.

Kulda šosezon 36 mačos atzīmējies ar astoņiem vārtiem un septiņām rezultatīvām piespēlēm, kamēr Freibergs 36 cīņās guvis četrus vārtus un veicis 15 rezultatīvas piespēles.

Trešo uzvaru pēc kārtas piektdien guva uzbrucēja Roberta Bukarta un aizsarga Gunta Galviņa pārstāvētā Čehijas čempionāta līdere Tršinecas "Ocelārži", kas viesos ar 5:2 pārspēja Pardubices "Dynamo".

Neviens no Latvijas hokejistiem šajā spēlē gan pie rezultativitātes punktiem netika. Bukarts nospēlēja tikai 11 minūtes un 34 sekundes, kuru laikā tik un tā pamanījās veikt četrus metienus un nopelnīt pozitīvu lietderību +1.

Savukārt Galviņš laukumā pavadītajās 15 minūtēs un 23 sekundēs veica vienu metienu, bloķēja vienu pretinieku raidījumu, nopelnīja divas soda minūtes un tika pie negatīvas lietderības -1.

Bukarts šosezon 31 mačā guvis četrus vārtus un veicis 14 rezultatīvas piespēles, kamēr Galviņš aizvadījis tikpat spēlēs, izceldamies ar diviem vārtiem un piecām rezultatīvām piespēlēm.

Tikmēr citā mačā "sauso" zaudējumu piedzīvoja aizsarga Oskara Cibuļska un uzbrucēja Māra Bičevska pārstāvētā Hradeckrālovas "Mountfield", kas viesos ar 0:4 atzina Plzeņas "Škoda" pārākumu. Līdz ar to latviešu pārstāvētajai vienībai pārtrūka piecu uzvaru sērija.

Cibuļskis šajā mačā laukumā pavadīja 15 minūtes un 33 sekundes, kuru laikā veica vienu metienu pa vārtiem un bloķēja vienu pretinieku raidījumu, tikdams pie neitrāla lietderības koeficienta. Savukārt Bičevskis 16 minūtēs un 19 sekundēs izpildīja vienu metienu pa vārtiem, bloķēja divus sāncenšu raidījumus, uzvarēja sešos no 14 iemetieniem un nopelnīja divas soda minūtes, arī tikdams pie neitrālas lietderības.

Čehijas čempionāta vadībā ar 71 punktu 35 spēlēs ir Tršinecas "Ocelārži", bet trīs punktus zaudē Vitkovices "Ridera", kamēr pa 66 punktiem iekrājušas Libereces "Bīlī Tigrši" un Hradeckrālovas "Mountfield". Tikmēr Zlīnas "PSG Berani" ar 50 punktiem 36 cīņās atrodas 11.pozīcijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu