Tirdzniecības centrā Alfa piektdienas vakarā notikusi evakuācija (2)

Video
Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Ieva Lūka/LETA

Piektdienas vakarā tirdzniecības centrā Alfa atskanēja trauksmes signāls, kas licis apmeklētājiem evakuēties, vēsta TV3 raidījums Bez Tabu

Apmeklētāji centās saglabāt mieru un doties uz tuvāko avārijas izeju. Vairāki desmiti gan nokļuva neapskaužamā situācijā - durvis gaiteņa galā bija aizslēgtas.

Tobrīd vairāku desmitu cilvēku kompāniju pamazām pārņēma satraukums.

"Meklējām citu izeju, finālā caur būvobjektu kaut kur cauri klīdām, līdz atradām trepītes, kur nokāpt lejā. Neviena ”Alfas” darbinieka tur nebija, kurš norādītu vismaz virzienu, kur mums jāiet,” raidījumam stāsta kāda aculieciniece.

Evakuācijas virzienu esot norādījusi kinoteātra darbiniece, atminas cita notikušā aculieciniece. "Viņa norādīja, ka mums jādodas tur, un vēl piebilda, ka pa turieni tiksim ārā, bet pati aizgāja uz citu pusi."

Pat ja notikušais izrādījies viltus trauksme, iespējams, tirdzniecības parka Alfa atbildīgās personas gūs kādu mācību un veiks nepieciešamās pārbaudes, lai saprastu, kāpēc cilvēki netika ārā potenciāli kritiskā situācijā.

Notikuma vietā ieradās arī operatīvie dienesti, kas norobežoja tirdzniecības iestādi no apkārtējiem. Apsekojot objektu, draudi netika konstatēti, apstiprina Valsts policija.

»Kāpēc pēdējās dienās "Alfā" tik daudz evakuāciju?

Jāatgādina, ka arī pagājušā gada nogalē tirdzniecības parkā Alfa savstarpēji nesaistītu iemeslu dēļ vairākkārt atskanējusi evakuācijas apziņošanas sistēma.

To, ka notikusi evakuācija tirdzniecības parks Alfa apstiprina arī savā Twitter kontā un atvainojas par neērtībām. 

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu