Režisors Māris Martinsons atklāj, kuru amizantu epizodi no "Jaungada taksometra" piedzīvojis pats

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pusotra mēneša laikā kopš romantiskā komēdija “Jaungada taksometrs” tiek izrādīta kinoteātros visā Latvijā, skatītāju skaits ir sasniedzis teju 50 000 atzīmi.  Tikmēr režisors Māris Martinsons jau ir uzsācis darbu pie otrās daļas veidošanas, lai arī šī gada nogalē kinoekrānos ieripotu skatītāju mīlestību iekarojošais taksometrs ar krāšņo personāžu ansambli. 

Tikmēr – aicinām vēl pasteigties uz seansiem Rīgā un novados un uzzināt paša režisora Māra Martinsona pārdomas par filmas idejas rašanos, aktieru izvēli un īpašiem filmas stāstiem no personīgās dzīves. 

Filma "Jaungada taksometrs" stāsta par notikumiem Vecgada vakarā, kad taksometrā nejauši atstātā Jaungada dāvana liek Andrejam (Laurim Reinikam) atcerēties raibo svinētāju kompāniju, kura tai vakarā viesojusies viņa automobilī. Bet vai pats taksists piedzīvos Jaungada brīnumu?

Filmas aktieru sastāvs: Lauris Reiniks, Nauris Brikmanis, Valdis Melderis, Zane Dombrovska, Dita Lūriņa - Egliena, Dārta Daneviča, Andris Bulis, Ieva Florence, Māra Sleja, Valters Krauze, Baiba Sipeniece – Gavare, u.c. 

Filmas veidotāji ir starptautiski atzītais filmu režisors Māris Martinsons, producente Linda Krūkle (filmas “Nevajadzīgie ļaudis” (Lielais Kristaps / Labākā filma 2008), “Amaya”, “Romeo n’ Džuljeta”, “Maģiskais kimono”, u.c.) un operators Jānis Jurkovskis. 

Filmu producē producēšanas kompānija Krukfilms (Latvija).

Fotogalerija: Jaungada svinības kopā ar Māri Martinsonu un komēdijas “Jaungada taksometrs” aktieriem

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu