Kļuvis zināms, kas ir komā dzemdējušās sievietes bērna tēvs (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: pexels.com

ASV Arizonas štata pilsētā Fīniksā arestēts medbrālis, kas kopis sievieti, kura, būdama komā, dzemdēja bērnu, vēsta ABC 15 Arizona

DNS analīzes pierādījušas, ka bērna tēvs ir 36 gadus vecais Nātans Sazerlends, kurš kopš 2011. gada strādāja medicīnas centrā Hacienda Healthcare, kur uzturējās sieviete. 

Gaidāms, ka viņam tiks uzrādītas apsūdzības seksuālā uzmācībā un vardarbībā pret nespējīgiem vai slimiem. 

Veselības centra divi ārsti jau atstādināti no amata, viens no tiem aizgāja pats. 7. janvārī atstādināts tika arī kompānijas izpilddirektors Bils Timons. 

Atrodoties komā, veselības centra Hacienda Healthcare pacienta dzemdēja bērnu pagājušā gada 29. decembrī. Iestādes darbinieki apgalvo, ka neko nezināja par grūtniecību līdz brīdim, kad sākās dzemdības. Ņemot vērā, ka sieviete nespēj ne runāt, ne staigāt, bērns ticis ieņemts vardarbīgā ceļā. 

»Arizonā sieviete veģetatīvā stāvoklī dzemdē bērnu; policija sāk izmeklēšanu

29 gadus vecajai pacientei bija nepieciešama pastāvīga aprūpe galvas traumas dēļ. Tapis arī zināms, ka sieviete var kustināt locekļus, galvu un kaklu, reaģē uz skaņām un atpazīst sev tuvus cilvēkus. Iepriekš tika apgalvots, ka sieviete pavadījusi komā desmit gadus un nav nākusi pie samaņas. 

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu