Latvijas basketbola sabiedrība sociālajos medijos sveic Kambalu ar karjeras noslēgšanu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Kaspars Kambala
Kaspars Kambala Foto: Jānis Škapars/TVNET

Latvijas basketbola leģenda Kaspars Kambala vakar noslēdza savu basketbolista karjeru. 40 gadus vecais sportists savā pēdējā spēlē guva 20 punktus, kā arī parūpējās par šovu spēles gaitā. Latvijas basketbola sabiedrība sociālajos medijos pauda atbalstu, kā arī laba vēlējumus viņa turpmākajā karjerā. 

Bijušais Kambalas komandas biedrs Latvijas izlasē Armands Šķēle savā "Instagram" profilā novēl veiksmi sportistam nākotnē. 

"Veiksmi nākotnē, lielais "tētuk". Pēdējā viens pret viens spēlē nebija nekādu izredžu."

Savukārt bijušais Latvijas izlases saspēles vadītājs Kristaps Valters savā "Twitter" profilā raksta, ka ilgi tādu basketbolistu vairs neredzēsim.

"Kambis ir, bija un būs dzīvnieks. Lai kāds viņš ir, bet tāds nekad ilgi nebūs. Tādu "inside" veci vairs atrast nevar."

Galerija: Kaspara Kambalas karjeras noslēdzošā spēle 

Latvijas basketbola leģenda Valdis Valters savā "Twitter" profilā apsveica Kambalu ar lielisku spēli, kā arī uzskata, ka sportists vēl ilgi varētu spēlēt baskebolu.

"Apsveicu Kasparu ar lielisku spēli 40 gados. Man 40 gados bija vienīgais "triple-double" LBL 1997./1998. gada sezonā. Kaspar, tu vēl vari spēlēt līdz gadiem 50," raksta Valters.  

Basketbolists Salvis Mētra savā "Instagram" profilā publicējis attēlu, kurā paziņojis, ka tieši Kambala ir bijis sportista elks basketbola laukumā. 

"20 gadus Kaspars ir bijis mans elks basketbolā. 40 gados viņš ir beidzis savu raibo basketbolista karjeru," raksta Mētra.

Arī Latvijas basketbola izlases kapteinis Jānis Blūms savā "Instagram" stāsta sadaļā publiskoja pateicību Latvijas basketbola leģendai.  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu