Medijs: Entonijs vēl negrasās noslēgt karjeru

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Karmelo Entonijs
Karmelo Entonijs Foto: AP/LETA

Bijusī Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) zvaigzne Karmelo Entonijs vēl negrasās noslēgt savu basketbolista karjeru, vēsta ESPN. 

Jau ziņojām, ka pirms pāris dienām Hjūstonas "Rockets" komanda aizmainīja basketbolistu uz Čikāgas "Bulls" vienību. Tiesa, sagaidāms, ka 34 gadus vecais Entonijs "Bulls" komandā pārāk ilgi neuzkavēsies un laukumā neizies, jo viņa līgums tiks izpirkts. Viņa pāreja oficiāla kļuva otrdien, kad pēc Mārtina Lutera Kinga dienas darboties atsāka NBA birojs.

Par Entonija maiņu "Bulls" saņēmusi arī naudu - darījuma rezultātā "Rockets" komandai izdevies samazināt luksusa nodokļa apmēru un spēlētāju skaitu sastāvā.

Neskatoties uz vairākām runām par to, ka basketbolists varētu noslēgt savu karjeru, ESPN ziņo, ka Entonijs vēl negrasās kārt apavus uz nagliņas. 

"Entonijs joprojām ir spējīgs dod labu pienesumu komandām, kurām ir nopietni mērķi. Viņš regulāri uztur sevi formā un nopietni pieiet šai lietai. Nedomāju, ka viņš pats vēlas šādi aiziet no līgas," atzīst ESPN apskatnieks Pols Pīrss. 

Seškārtējais līgas čempions Skotijs Pipens, kurš tagad darbojas kā basketbola analītiķis ESPN cer, ka vismaz viena komanda piedāvās viņam līgumu. "Entonijs ir nākotnes Slavas Zāles dalībnieks. Viņš nav pelnījis šādi atvadīties no basketbola. Ceru, ka vismaz viena konkurētspējīga komanda izrādīs interesi par viņu," izteicies Pipens.

Pēc "Bulls" atstāšanas Entonijs kļūs par brīvo aģentu. ESPN ziņo, ka par viņu interese esot Losandželosas "Lakers" komandai, kuras līderis ir basketbolista labs draugs Lebrons Džeimss.

Vēl 2017.gada septembrī Entonijs no Kristapa Porziņģa pārstāvētās Ņujorkas "Knicks" tika aizmainīts uz Oklahomasitijas "Thunder", kur pavadīja tikai vienu sezonu, pēcāk vienojoties ar "Rockets".

Savas NBA karjeras laikā Entonijs vidēji mačā iemetis 24,0 punktus un izcīnījis 6,5 atlēkušās bumbas, tomēr pēdējos gados viņš jau atrodas norietā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu