Zirne izcīna sesto vietu PČ kamaniņu sportā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ulla Zirne
Ulla Zirne Foto: Paula Čurkste/LETA

Latvijas kamaniņu braucēja Ulla Zirne sestdien izcīnīja sesto vietu Vācijas trasē Vinterbergā notiekošajā pasaules čempionātā.

Tikmēr pieredzējusī Elīza Cauce ieguva 11.vietu, kamēr Kendija Aparjode pirmajā braucienā piedzīvoja kritienu un finišu nesasniedza.

Par pasaules čempioni individuālajā disciplīnā ceturto reizi tika kronēta vāciete Natālija Geizenbergere, kura pērn triumfēja arī Phjončhanas olimpiskajās spēlēs. Viņa divu braucienu summā par iespaidīgām 0,425 sekundēm apsteidza tautieti Jūliju Taubicu.

Savukārt uz goda pjedestāla zemākā pakāpiena stājās amerikāniete Emīlija Svīnija, kura pēc pirmā brauciena vēl bija ceturtā, tomēr neveiksmīgu otro braucienu aizvadīja viņas tautiete Samera Bričere, kurai jāsamierinās ar piekto vietu. Svīnija no Geizenbergeres atpalika par 0,513 sekundēm.

Tikmēr Zirne veica divus labus braucienus. Pēc pirmā viņa bija septītā, tomēr pēc otrā izdevās pakāpties par vienu vietu, apsteidzot titulēto vācieti Tatjanu Hifneri. Summā latviete no uzvarētājas atpalika par 0,765 sekundēm.

Visbeidzot Cauce pēc pirmā brauciena bija 12.pozīcijā, veicot vienas vietas kāpumu pēc otrā. Viņa uzvarētājai summā zaudēja 0,969 sekundes.

Savukārt Aparjode bija viena no divām sportistēm, kuras piedzīvoja kritienu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu