Apollo - vairāk nekā ziņas! Tagad - www.apollo.lv

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/Apollo

Laiki mainās, un portāls Apollo mainās tiem līdzi! Turpmāk portāls lasītājiem būs vēl vieglāk sasniedzams - no piektdienas, 1. februāra, visas aktuālās Latvijas un ārzemju, izklaides un sporta ziņas līdzšinējā domēna www.apollo.tvnet.lv vietā atradīsi www.apollo.lv!

Šīs pārmaiņas Apollo lietotājiem sniegs papildu ērtības - jau tuvākajā nākotnē, apvienojumā ar plānotajiem uzlabojumiem, portāls kļūs vēl vieglāk pārskatāms.

Lēmums par Apollo pārcelšanu no www.apollo.tvnet.lv uz atsevišķu domēnu saistīts ar pēdējā pusgada progresu, Apollo lasītāju skaita pieaugumu un redakcionālajām izmaiņām satura veidošanā.

Apollo galvenā redaktore Kristīne Kravale norāda: "Apollo atgriešanās ir apliecinājums tam, ka portāla lietotājs vēlas redzēt ilggadējo un iecienīto ziņu mediju Apollo kā atsevišķu portālu ar savu vīziju, redakciju un ieinteresētu lasītāju. Šis ir stratēģisks lēmums - padarīt Apollo zīmolu vēl neatkarīgāku un stabilāku mediju vidē. Portāla lietotājiem kopš Apollo atgriešanās 2018. gada jūlijā izdevies uzskatāmi parādīt atgriezenisko saiti, palīdzot teju dubultot portāla apmeklētāju skaitu."

"Paldies lasītājiem par iespēju augt un attīstīties tik strauji!"

Apollo joprojām paliek TVNET grupas sastāvā, bet ar šādu individuāla domēna izdalīšanu tiek stiprināta Apollo zīmola neatkarība un saturiskā individualitāte, kas arī turpmāk tiks virzīta ar saukli "Apollo - vairāk nekā ziņas".

Kopš 2018. gada jūlijā veiktajām izmaiņām TVNET grupas tehniskās platformas nodrošinājumā un kopš redakcionālās reorganizācijas, grupas mēneša unikālo lietotāju skaits pieaudzis par 71 000, savukārt tikai Apollo mēneša unikālo lietotāju skaits - par 150 000 pēdējo piecu mēnešu laikā.

TVNET portālu grupas kopējās auditorijas uzskaitījumā šis solis nekādas izmaiņas neviesīs un tehniskā domēnu pāreja neietekmēs reklāmdevējus to ierastajā mediju tirgus darbībā.

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu