Kivlenieks ielaiž septiņus vārtus AHL mačā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Matīss Kivlenieks
Matīss Kivlenieks Foto: Edijs Pālens/LETA

Neveiksmīgu maču Amerikas Hokeja līgā (AHL) piektdien aizvadīja latviešu vārtsargs Matīss Edmunds Kivlenieks, kurš neglāba Klīvlendas "Monsters" komandu no zaudējuma.

"Monsters" viesos ar 2:7 (0:3, 1:1, 1:3) kapitulēja Vilksbāres/Skrentonas "Penguins", kas iztika bez sava līdera Teodora Bļugera, kurš šonedēļ tika izsaukts uz Nacionālo hokeja līgu (NHL).

Kivlenieks šajā mačā atvairīja 35 no 42 pretinieku mestajām ripām. Viņš šosezon 12 spēlēs vidēji ielaidis 3,63 ripas un atvairījis 87,9% metienu.

Tāpat neveiksmi piektdien cieta uzbrucēja Ņikitas Jepvalova pārstāvētā Lavālas "Rocket", kas viesos ar 0:1 (0:0, 0:0, 0:0, 0:1) pagarinājumā piekāpās Toronto "Marlies" hokejistiem.

Jevpalovs šoreiz ar rezultativitāti neizcēlās un tika pie neitrāla lietderības koeficienta. Latvijas uzbrucējs šajā sezonā 45 spēlēs guvis deviņus vārtus un veicis piecas rezultatīvas piespēles.

Atlantijas divīzijas kopvērtējumā sestajā vietā ar 51 punktu 46 spēlēs atrodas Vilksbāres/Skrentonas "Penguins", kur septītā ar 45 punktiem 44 mačos ir aizsarga Kristofera Binduļa pārstāvētā Hēršijas "Bears".

Savukārt Ziemeļu divīzijā piektā ar 47 punktiem 44 spēlēs ir Klīvlendas "Monsters", bet 46 punkti 46 cīņās ir arī Lavālas "Rocket", kamēr pēdējo - astoto - vietu ar 43 punktiem 46 cīņās ieņem uzbrucēja Rūdolfa Balcera pārstāvētā Belevilas "Senators".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu