Durants: Man nav nekāda sakara ar Porziņģa maiņu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Kevins Durants
Kevins Durants Foto: AP/LETA

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) superzvaigzne Kevins Durants atzinis, ka viņam nav nekāda sakara ar Porziņģa maiņu, kā arī nezina, kurš aizmainīja latviešu basketbolistu, vēsta ESPN. 

Aizvadītajā naktī Goldensteitas "Warriors" vienība sagrāva Dāvja Bertāna pārstāvēto "Spurs" vienību ar 141:102. Pēcspēles preses konferencē piedalījās Goldensteitas līderis Kevins Durants, kurš diezgan asi atbildēja uz mediju sagatavotajiem jautājumiem.

"Man nav nekāda sakara ar Porziņģa maiņu un "Knicks". Nezinu, kurš aizmanīja Porziņģi. Es cenšos spēlēt basketbolu bet Jūs (mediji) nākat katru dienu un prasāt man, maniem komandas biedriem un treneriem par brīvo aģentu tirgu. Izaudziet vienreiz. Izaudziet! Viss, ko es gribu darīt ir spēlēt basketbolu," atzinis Durants.

Spēlētāju maiņas darījumā Porziņģis pārcēlās uz Dalasas "Mavericks", "Knicks" komanda ieguvusi līdzekļus spēlētāju algām nākamajai sezonai aptuveni 74 miljonu ASV dolāru apmērā, kas paver iespēju vasarā piesaistīt divas NBA zvaigznes. Šo zvaigžņu sarakstā, protams, ir arī Durants.

Ziemeļamerikas mediji jau vairākkārt ir ziņojusi, ka "Knicks" vēlas iegūt Durantu, kurš ir 2017. un 2018. gada NBA čempions, kā arī finālsērijas MVP. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu