Vilnis Ķirsis: Ušakova laiks ir beidzies (33)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka / LETA

Rīgas domes opozīcijai pirmdien, 11. februārī, nepietika balsu, lai no amata atbrīvotu pilsētas mēru Nilu Ušakovu (S), līdz ar to viņš saglabājis amatu. Tomēr opozīcijas deputāts Vilnis Ķirsis raidījumā "900 sekundes" norāda, ka tas ir tikai laika jautājums.

Ārkārtas sēdē koalīcija ar balsu vairākumu atkal noraidījusi priekšlikumu atlaist Rīgas mēru. "Par" atlaišanu balsoja visi klātesošie opozīcijas deputāti.

Kā pauda opozīcijā esošās partijas "Vienotība" deputāts Vilnis Ķirsis, pēc viņa ieskatiem veidojas plaisa starp koalīcijā esošajām partijām – "Saskaņu" un "Gods kalpot Rīgai". Par to liecinot pirmdienas ārkārtas sēde un nedēļas nogalē aizvadītais mītiņš Ušakova atbalstam

» GKR neatbalstīs opozīcijas priekšlikumu atbrīvot Ušakovu

"Mēs redzam virkni jaunu pavērsienu, kas iepriekš nebija redzami. Veidojas zināma plaisa starp "Saskaņu" un "Gods kalpot Rīgai". Vakar sēdē visi "Saskaņas" deputāti metās aizstāvēt savu priekšnieku, "Gods kalpot Rīgai", kā ūdeni mutē ieņēmuši, klusēja visu šo laiku. Viņi arī nebija sestdien uz atbalstošo mītiņu."

"Šajā mītiņā nebija izgājis arī vidusslānis - cilvēki, kas ikdienā izmanto Rīgas domes pakalpojumus, brauc pa bedrainiem ceļiem, ved savus bērnus uz skolu un bērnudārzu, stāv rindās, saskaras ar "Rīgas namu pārvaldnieka" nejēdzībām, kas ir zināms rādītājs tam, ka Ušakova radītais tēls, ka viņš ir labs saimnieks, sāk brukt."

"Tas ir rādītājs tam, ka Ušakova laiks ir beidzies. Jautājums ir tikai, kad tas notiks," pauda Ķirsis.

Foto: Pie Rīgas Rātsnama notiek mītiņš Ušakova atbalstam

Komentāri (33)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu