RFS pastiprina sastāvu ar austriešu pussargu Šimkoviču

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: fkrfs.lv

Iepriekšējās sezonas Latvijas futbola čempionāta bronzas medaļu laureāte RFS papildinājusi sastāvu ar slovāku izcelsmes austriešu pussargu Tomāšu Šimkoviču, ziņo vienība.

Pašlaik 31 gadu vecais Šimkovičs iepriekšējā sezonā spēlēja Lietuvas komandā Viļņas "Žalgiris", kuras sastāvā 31 spēlē guva septiņus vārtus.

Šimkovičs pirms spēlēšanas Lietuvā četras sezonas spēlēja Kazahstānā, bet pirms tam trīs gadus pavadīja Austrijas bundeslīgā pazīstamās Vīnes "Austria" sastāvā.

Viņš savulaik regulāri tika aicināts uz jaunatnes izlasēm, 2007.gadā Austrijas komandas sastāvā aizkļūstot līdz U-20 Pasaules kausa izcīņas pusfinālam.

Viņš ir trešais "Žalgiris" futbolists, kurš šajā sezonā papildinājis RFS rindas. Janvārī uz Latvijas vienību pārgāja slovāku uzbrucējs Tomāšs Malecs, bet decembrī RFS rindām pievienojās horvātu pussargs Slavko Blagojevičs.

Pagājušajā sezonā RFS virslīgā izcīnīja trešo vietu un ieguva tiesības nākamsezon sacensties UEFA Eiropas līgas kvalifikācijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu