Bertāna komandas biedrs "Spurs" komandā Gasols nav apmierināts ar savu lomu vienībā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Pau Gasols
Pau Gasols Foto: AP/Scanpix

Pieredzējušais spāņu basketbolists Po Gasols nav apmierināts ar savu lomu latvieša Dāvja Bertāna pārstāvētajā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandā Sanantonio "Spurs", tomēr tai pat laikā noliedzis informāciju, ka vēlas tikt prom no šīs vienības.

ESPN ziņo, ka 38 gadus vecais Gasols pirms maiņu darījumu termiņa beigām pieprasījis savu aizmainīšanu, tomēr tas nav noticis. Tāpat bijusi informācija, ka spānis vēlas, lai viņa līgums tiktu izpirkts un viņš varētu pievienoties kādai citai komandai. 1.martā noslēgsies termiņš, kurš NBA komandas vēl var noslēgt kontraktus ar spēlētājiem, lai viņi varētu piedalīties izslēgšanas turnīrā.

"Kāds ir avots šī baumām?" portāls "MySanantonio.com" citē Gasola teikto. "Es nepieprasīju maiņu, turklāt nevēlos šo situāciju komentēt. Domāju, cilvēki saprot, ka mana pašreizējā situācija nav tāda, kādā vēlos atrasties. Mana vienīgā vēlme ir palīdzēt komandai un būt laukumā, darot to, kas nepieciešams, un atpelnot to, par ko man maksā."

"Gaidu un ceru, ka tas notiks. Cenšos saglabāt pozitīvu nostāju," neslēpa pieredzējušais spānis.

Tiek ziņots, ka "Spurs" esot apzinājusi iespējas, kā atbrīvoties no Gasola līguma. Vēl 2017.gadā viņš parakstīja kontraktu uz trim gadiem par kopējo summu 48 miljoni dolāru (42 miljoni eiro). Par nākamo sezonu viņam jāsaņem 16 miljoni dolāru (14 miljoni eiro), bet tikai 6,7 miljoni dolāru (seši miljoni eiro) no tiem ir garantēti.

Šosezon divkārtējais NBA čempions ir devies laukumā 26 spēlēs, tikai sešas no tām sākot sākumsastāvā, kamēr vidēji laukumā pavadītajās 12,5 minūtēs viņš izcēlies ar 4,4 punktiem un 4,7 atlēkušajām bumbām. Tiesa, viņa piedalīšanos "Spurs" mačos krietni ietekmējušas arī veselības likstas.

"Spurs" ar 33 uzvarām 59 spēlēs Rietumu konferences kopvērtējumā ieņem septīto vietu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu