"airBaltic" vasarā nodrošinās čarterlidojumus uz Korfu salu Grieķijā (1)

Apollo.lv
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Latvijas lidsabiedrības "airBaltic" lidmašīna starptautiskajā lidostā "Rīga".
Latvijas lidsabiedrības "airBaltic" lidmašīna starptautiskajā lidostā "Rīga". Foto: Ieva Čīka/LETA

Latvijas nacionālā aviokompānija "airBaltic" sadarbībā ar starptautisko tūroperatoru "Mouzenidis Travel" šovasar nodrošinās iknedēļas čarterlidojumus uz Korfu salu Grieķijā, informēja "airBaltic" pārstāvji.

Tiešie lidojumi no Rīgas uz Korfu tiks veikti no 1. jūnija līdz oktobra sākumam. "airBaltic" lidojumus veiks ar "Airbus A220-300" lidmašīnu, pasažieriem ceļā pavadot aptuveni divas stundas un 55 minūtes.

""Mouzenidis Travel" redz "airBaltic" kā stratēģisku partneri ilgtermiņā. Mūsu uzņēmums plāno paplašināt sadarbību ar "airBaltic", aptverot arī citus Grieķijas reģionus," sacīja kompānijas izpilddirektors Georgioss Masmanids.

"airBaltic" 2018. gadā pārvadāja 4,136 miljonus pasažieru, kas ir par 17% vairāk nekā gadu iepriekš.

"airBaltic" nodrošina lidojumus uz vairāk nekā 70 galamērķiem no Rīgas, Tallinas un Viļņas. Latvijas valstij pieder 80,05% "airBaltic" akciju, bet finanšu investoram, Dānijas uzņēmējam Larsam Tūsenam piederošajam "Aircraft Leasing 1" - gandrīz 20% akciju.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu