"Lūdzu, beidz melot!" Meganas Mārklas tēvs publicējis atklātu meitas vēstuli (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Rogers-George/WPA-Pool/SIPA

Saseksas hercogienes Meganas Mārklas un viņas tēva Tomasa Mārkla starpā jau ilgstoši valda nesaskaņas. Tagad Mārklas tēvs publicējis personīgu vēstuli, ko meita viņam rakstījusi īsi pēc pērn maijā nosvinētajām kāzām, vēsta ārvalstu mediji.

"Tēti, man ir grūti šo visu rakstīt, jo nesaprotu, kāpēc esi izvēlējiet iet šādu ceļu," vēstulē raksta Megana Mārkla. Vēstule ir piecas lappuses gara, Megana to rakstījusi ar roku un datējusi ar 2018. gada augustu.

» Atklāts, ko Meganas Mārklas personāls domā par savu priekšnieci

Tomass Mārkls ļāvis citēt meitas rakstīto personīgo vēstuli izdevumam "The Mail on Sunday".

"Es nekad nesapratīšu, kāpēc esi izvēlējies spēlēt teātri un melot. Tava rīcība salauž manu sirdi gabalos - ne tāpēc, ka esi radījis tik nevajadzīgas un nepamatotas ciešanas, bet tāpēc, ka esi izvēlējies neteikt taisnību."

"Presei tu stāstīji, ka zvanīji man pirms kāzām un teici, ka neieradīsies, taču tā nav taisnība."

"Tu teici, ka nekad neesmu tev finansiāli palīdzējusi un to nekad neesi prasījis - tā arī nav taisnība."

"Es vienmēr esmu tevi mīlējusi, pasargājusi un aizstāvējusi, piedāvājot finansiālu palīdzību un uztraucoties par tavu veselību. Tāpēc, kad nedēļu pirms kāzām uzzināju no preses, ka tev bijusi sirdstrieka, biju šokā."

"Es zvanīju un sūtīju īsziņas, lūdzu, lai pieņem palīdzību. Mēs nosūtījām to uz tavām mājām!"

"Bet tā vietā, lai to pieņemtu, tu atslēdzi telefonu un sazinājies tikai ar presi."

"Ja tu mani mīli, kā stāsti to presei, lūdzu, pārtrauc. Lūdzu, ļauj mums dzīvot mierīgi. Lūdzu, beidz melot, beidz mani sāpināt un beidz izmantot manas un mana vīra attiecības savā labā."

"Tev varbūt šķiet, ka esi iestrēdzis dziļā truša alā, no kuras nav izejas. Bet tā nav - atrodi brīdi, lai apstātos un padomātu, un tu redzēsi, ka tīra sirdsapziņa ir vērtīgāka par jebkuru naudas summu."

"Es lūdzu, lai tu beidz lasīt bulvārpresi - katru dienu tu sekoji līdzi nepatiesām ziņām, ko stāstīja tava meita, kuru es tik tikko pazīstu. Tu klusi noskatījies manās ciešanās."

"Mēs visi vēlējāmies tev sniegt tikai atbalstu un palīdzību - to tu zini. Tāpēc tagad dzirdēt, cik nejauki tu presē izsakies par Hariju, kurš bijis pacietīgs, jauks un saprotošs, ir ļoti sāpīgi."

"Kaut kāda iemesla dēļ tu turpini vērpt stāstus, kas nav patiesi. Vienīgā doma, kas palīdz man naktīs aizmigt, ir ticība, ka meliem ir īsas kājas."

"Tu neesi ar mani sazinājies kopš kāzām - pats tu saki, ka nezini, kā to izdarīt, lai gan mans telefona numurs nav mainījies. Nekādu īsziņu, neatbildētu zvanu - tikai intervijas presē, par kurām tev maksā, lai tu stāstītu nepatiesus un sāpīgus stāstus."

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu