Dāvis Ikaunieks varētu tikt pārdots citam Čehijas klubam

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Dāvis Ikaunieks
Dāvis Ikaunieks Foto: LETA

Pagājušā gada Latvijas labākais futbolists Dāvis Ikaunieks varētu tikt pārdots citam Čehijas klubam "Mlada Boleslav", vēsta čehu laikraksts "Sport".

Pagājušā gada vasarā Ikaunieks atstāja vienu no Čehijas čempionāta vājākajām komandām Jihlavas "Vysočina" un pievienojās krietni spēcīgākajai "Jablonec", kur gan pagaidām nav spējis sevi attaisnot, jo kopumā 14 mačos pie vārtiem nav ticis, tomēr arī viņa spēles laiks bijis diezgan pieticīgs. Savukārt "Vysočina" vienībā viņš bija viens no līderiem un pērn pat izpelnījās Čehijas čempionāta labākā leģionāra balvu.

Tikmēr "Sport" ziņo, ka "Mlada Boleslav" meklē papildinājumu uzbrukuma zonā un esot ieinteresēta tieši Ikaunieka piesaistē. Darījuma summa tiek minēta desmit miljonu kronu (387 740 eiro).

Čehijā joprojām ir atvērts ziemas transfēru logs, kas noslēgsies 22.februārī, bet interesi iegūt Ikaunieku savā īpašumā izrādot arī Latvijas izlases futbolista Igora Tarasova pārstāvētais Polijas klubs Vroclavas "Šlask".

Tāpat Ikaunieks regulāri spēlē Latvijas izlasē, kuras rindās līdz šim 20 spēlēs guvis četrus vārtus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu