Latvija un Baltkrievija parakstīs līgumu par 2021.gada PČ hokejā rīkošanu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Viesturs Koziols
Viesturs Koziols Foto: Ieva Leiniša/LETA

Šodien Latvijas Hokeja federācija (LHF) ar Baltkrievijas kolēģiem parakstīs līgumu par 2021.gada pasaules čempionāta hokejā rīkošanu.

Preses konferences laikā informēs par abu federāciju pienākumu sadali, budžeta veidošanu, orgkomitejas darbu, biļešu tirdzniecību, mārketinga aktivitātēm un vēl citām aktuālām lietām saistībā ar 2021.gada pasaules čempionāta organizēšanu Minksā un Rīgā.

Preses konferencē piedalīsies LHF prezidents Aigars Kalvītis, LHF ģenerālsekretārs Viesturs Koziols, BIHA priekšsēdētājs Genādijs Savilovs, Baltkrievijas Hokeja asociācijas (BIHA) ģenerālsekretārs Pāvels Miheds, kā arī Starptautiskās Ledus hokeja federācijas (IIHF) padomes loceklis un BIHA priekšsēdētāja vietnieks Sergejs Gončarovs.

Rīga un Minska 2017.gada maijā notikušajā balsojumā sīvā cīņā pārspēja Somijas pilsētas Helsinkus un Tamperi. Rīga un Minska balsojumā ieguva 54 balsis, bet Somijas kandidatūra saņēma 53 balsis.

Latvija pasaules meistarsacīkstes līdz šim vienīgo reizi uzņēmusi 2006.gadā, kamēr Baltkrievijas galvaspilsētā Minskā turnīrs notika 2014.gadā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu