"Iemērca izlietnē veļu, atvēra krānu, aizmiga un atslēdzās." Iedzīvotāji spiesti evakuēties iereibušas kaimiņienes dēļ (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Ivars Soikāns/LETA

Pirmdienas rītā Rīgā, Sesku ielā, kādas daudzdzīvokļu mājas iemītnieki bija spiesti evakuēties, jo pastāvēja eksplozijas draudi – kādā dzīvoklī lielā daudzumā noplūdusi gāze. Bet pirms tam tajā pašā miteklī sākušies plūdi un izsaukts santehniķis, vēsta raidījums Degpunktā.

Kaimiņi saka, – notikušais ir izskaidrojams ar minētā dzīvokļa saimnieces pēdējā laika aizraušanos ar alkoholu. Sievieti esot pametis vīrs, un viņa šādi tagad remdē sirdssāpes. Bet mājas soli neviens nav atcēlis, un tad nu viņa dzērumā mēģina, piemēram, mazgāt veļu un gatavot ēst.

“Iemērca izlietnē veļu, atvēra krānu, aizmiga un atslēdzās, bet tikmēr viņa applūda un mēs arī,” stāsta ēkas iedzīvotāja.

"Viņa mani appludināja, iemeta izlietnē lupatu, atvēra karsto ūdeni un iekrita miegā. Mēs pa radiatoriem sitām, zvanījām, durvīs klauvējām. 40 minūtes brauca tie tur… Viņa vienreiz mūs uzspridzinās, jo viņa nesaprot, ko dara – viena viņas smadzeņu puse un otra, tāpat arī ar rokām. Tātad liktenis tāds. Viņa ir ierindas dzērāja."

Raidījuma veidotāji klauvēja arī pašas vaininieces durvīs. Sastaptā kundze neslēpjas, vien saka, ka pati nesaprot, kā viss sācies:

“No rīta pie manis atnāca un pārbaudīja ventiļus, jo smirdēja gāze, bet viss bija ciet. Pārbaude jums bija ūdens noplūdes dēļ. Nemelojiet, nemaldiniet.”

Par šo incidentu ieinteresējusies policija, taču pagaidām nekādas sankcijas pret sievieti nav vērstas. Kaimiņi gan apsver iespēju tiesāties, ja neizdosies pa labam vienoties par kompensāciju, lai veiktu remontu istabās, kas tika nolietas ar ūdeni.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu