Baskova bijusī līgava Lopireva divas nedēļas pēc dzemdībām peldkostīmā atrāda slaido figūru (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pirms divām nedēļām Krievijas modele, FIFA 2018 vēstnese un TV raidījumu vadītāja Viktorija Lopireva un biznesmenis Igors Bulatovs kļuva par vecākiem. Pāra dēls Marks Laionels piedzima Maiami, kurp modele devās pāris nedēļas pirms dzemdībām.

Lopireva ar savu mīļoto un atvasi arī šobrīd atrodas Maiami, kur rūpējas par mazuli.

Nesen modele publiskoja fotogrāfiju, kurā pozē peldkostīmā - vien divas nedēļas pēc dzemdībām Lopireva jau ir lieliskā formā.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria Lopyreva (@lopyrevavika) on

"Rīt mūsu puisēnam aprit divas nedēļas, tikai divas, taču mēs vairs nevaram iedomāties, kā bez viņa dzīvojām iepriekš. Laiks darbam ar sevi. Iepriekšējais svars jau ir atgriezies, laiks pakāpeniski atgriezties pie aktīva dzīvesveida un sporta," rakstīja Lopireva.

Kadrs nekavējoties izpelnījās lielu fanu atzinību, daudziem esot šokā, ka Lopireva tikai pavisam nesen laidusi pasaulē bērnu, taču izskatās jau tik fantastiski.

Jau ziņots, ka pagājušajā gadā Lopireva saņēma bildinājumu no Krievijas estrādes mākslinieka Nikolaja Baskova, turklāt vēl oktobrī mūziķis izdevumam “Vakara Ziņas” atklāja, ka abus saista attiecības. Taču izrādījās, ka Lopirevai ir jauns sirdsāķītis, kura vārdu viņa ilgu laiku neatklāja - iespējams, tāpēc, ka pašam Bulatovam bija sieva un bērni. Abu attiecības tika oficiāli apstiprinātas tikai tad, kad noskaidrojās, ka Lopireva ir stāvoklī.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria Lopyreva (@lopyrevavika) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria Lopyreva (@lopyrevavika) on

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu