Daugaviņš iekļauts Maskavas "Spartak" savainoto spēlētāju sarakstā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Kaspars Daugaviņš
Kaspars Daugaviņš Foto: Ieva Leiniša/LETA

Latviešu uzbrucējs Kaspars Daugaviņš ievietots Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Maskavas "Spartak" savainoto spēlētāju sarakstā.

Pašlaik 30 gadus vecais Daugaviņš šajā sarakstā ievietots līdz 1.martam, kas nozīmē, ka KHL regulārais čempionāts viņam ir beidzies. "Spartak" regulārajā turnīrā vēl atlikuši mači ar "Soči" un Čerepovecas "Severstaļ" komandām.

Pēdējā laikā "Spartak" vienībai gan neklājas spoži, jo tā zaudējusi sešās no pēdējām septiņām cīņām, tomēr ir jau garantējusi vietu Gagarina kausā. Arī šī turnīra sākums Daugaviņam ies secen.

Latvietis iepriekšējo reizi spēlēja 13.februārī pret Sanktpēterburgas SKA, bet šosezon viņš kopumā 58 spēlēs guvis 13 vārtus un veicis 23 rezultatīvas piespēles.

"Spartak" komandā spēlē viens viens latviešu uzbrucējs Mārtiņš Karsums.

Maskavas klubs ar 64 punktiem 60 spēlēs Rietumu konferences kopvērtējumā atrodas sestajā vietā. Gagarina kausa izcīņa sāksies 25.februārī.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu