Petraviča par sievietes lomu valdībā: Esmu izraudzīta kā, iespējams, vājākais posms (21)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
 Labklājības ministre Ramona Petraviča
Labklājības ministre Ramona Petraviča Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Labklājības ministre Ramona Petraviča (KPV LV) uzskata, ka viņa ministra amatam izraudzīta, iespējams, ar domu, ka viņa kā sieviete būs vājākais posms valdībā.

Petraviča savulaik valdības veidošanas laikā esot atzinusi, ka viņu nelabvēļi izraudzījušies par topošās valdības "vājāko posmu" un intervijā žurnālam "Ir" uz jautājumu, vai viņa ir valdības vājākais posms, atbildējusi, ka "viņa kā sieviete izraudzīta kā, iespējams, vājākais posms valdībā."

"Droši vien sievieti vieglāk psiholoģiski ietekmēt. Mūsu partija arī izvēlēta kā mērķis, un es no "KPV LV" esmu vienīgā sieviete ministre," intervijā žurnālam atzina ministre.

Savukārt uz jautājumu, kāpēc viņa piekritusi kļūt par labklājības ministri, Petraviča atbildēja, ka partijai piešķirtas trīs ministrijas un viņa sevi neredzot iekšlietu ministra krēslā, un arī Ekonomikas ministrija esot diezgan smaga.

"Lai gan es pat teiktu, ka Labklājības ministrija ir pati smagākā. Jau savā priekšvēlēšanu programmā biju rakstījusi, ka mana vīzija ir redzēt Latviju Eiropas bagātāko valstu vidū. Protams, līdz tam ir ļoti tāls ceļš ejams. Esmu priekšvēlēšanu programmā pieskārusies gan pensionāru jautājumiem, gan ģimenēm ar bērniem. Līdz ar to šī ir tāda joma, kurā ir ļoti daudz neatliekamu darbu," piebilda Petraviča.

Komentāri (21)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu