Liene Greifāne: Latvija Eirovīzijā būs pēdējās vietās (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Skarbu viedokli par konkursa "Supernova" uzvarētājdziesmu "That Night", ko izpilda grupa "Carousel", izteikusi šovu zvaigzne un dziedātāja Liene Greifāne (reiz populāra ar skatuves vārdu Candy).

Sociālajā tīklā Facebook viņa rakstīja: "Apsveicu. Latvija Eirovīzijā atkal būs pēdējās vietās."

"Skaista šūpuļdziesma, vismaz visus ieaijās. Žūrija ir tik neadekvāta, pilnīgi caur mielēm var just, cik ļoti negribēja sūtīt Markusu, Samantu vai DFE, kuri tiešām cienīgi būtu spējīgi pārstāvēt Latviju un pacīnīties par iekļūšanu finālā. Pēc trīs minūtēm neviens neatcerēsies nedz grupas nosaukumu, nedz dziesmu," turpināja mūziķe.

Pie ieraksta, kā ierasts, izcēlās plašas diskusijas. Daudzi piekrita Greifānes viedoklim, taču citi norādīja uz Salvadora Sobrala dziesmu, kurai nebija pārāk ātrs temps. 

"Sorry, Salvadora dziesmu, viņa harismu un viņa stāstu nevar salīdzināt ar vienkāršu šūpuļdziesmu... Es runāju par konkursu un kurš tur varētu cīnīties par augstāku vietu virs pēdējām divām un kurš šo iespēju spētu pienācīgi izmantot. Tas, ka Latvijai vienmēr patīk gaudojošie gabali, ir fakts, pēdējās vietas lieliski parāda to, ka nedz žūrija, nedz tauta nesaprot, kādas dziesmas ir konkurētspējīgas šajā konkrētajā konkursā," viedoklī dalījās Greifāne. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Liene Greifāne Лиене Грейфане (@lienegreifane) on

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu