Šorīt Babītes novadā traģiskā avārijā gājusi bojā sieviete

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ceļu satiksmes negadījums; ilustratīvs foto.
Ceļu satiksmes negadījums; ilustratīvs foto. Foto: Lita Krone/LETA

Šorīt Babītes novadā noticis traģisks ceļu satiksmes negadījums, kurā gājusi bojā sieviete, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja vietniece Ilze Jurēvica.

Ceļu satiksmes negadījums noticis pulksten 5 apdzīvotas vietas Brīvkalni divu autoceļu krustojumā.

Sieviete, vadot automašīnu "Infiniti", nobrauca no ceļa un apgāzās. Automašīnas vadītāja gāja bojā notikuma vietā.

Aizvadītajā diennaktī satiksmes negadījumos uz Latvijas autoceļiem cietuši 19 cilvēki, bet bojā gājuši trīs, aģentūra LETA uzzināja Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Traģiskās avārijas ar bojā gājušajiem notikušas Rīgas reģionā.

Jau ziņots, ka vakar pulksten 10 Rīgā uz Daugavgrīvas šosejas notika sadursme starp automašīnu "VW Multivan" un sabiedrisko transportlīdzekli autobusu "Solaris", kurā bojā gāja automašīnas "VW Multivan" vadītājs un pasažiere. Sabiedriskā transportlīdzekļa vadītājs un vairāki pasažieri guva traumas un viņiem bija nepieciešama medicīniskā palīdzība.

» Zināmas detaļas par traģisko avāriju Daugavgrīvas ielā

Kopumā aizvadītajā diennaktī reģistrēti 96 ceļu satiksmes negadījumi. Visvairāk no tiem - 42 avārijas - reģistrētas Rīgas reģionā, pa 17 avārijām bijis Vidzemes reģionā un Latgales reģionā, bet Zemgales reģionā bijušas 12 avārijas, savukārt Kurzemes reģionā - astoņas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu