Noskaties: "Chelsea" vārtsargs atsakās tikt nomainīts un pazemo treneri

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Mančestras "City" futbolisti otro gadu pēc kārtas uzvarēja Anglijas Līgas kausa izcīņā. Finālā Mančestras komanda spēkojās ar Londonas "Chelsea", bet pamatlaiks un pagarinājums starp vienībām noslēdzās 0:0 (0:0), taču pēc tam sekojošajos 11 metru pēcspēles sitienos panākumu ar 4:3 guva "City". Lielu ažiotāžu gan šajā mačā izpelnījās pagarinājuma beigas.

"Chelsea" vārtsargs Kepa Arrisavalaga mocījās ar krampjiem un komandas galvenais treneris Mauricio Sarri vēlējās viņu nomainīt, tomēr futbolists pretēji speciālista vēlmēm turpināja maču.

Sarri bija pamatīgi sadusmots, turklāt Arrisavalagam ir sliktāks "pendeļu" atvairīšanas procents nekā Londonas kluba otrajam numuram Villijam Kavaljero, kurš turklāt savulaik spēlējis tieši Mančestras "City".

Tas vēl vairāk radījis mākoņus virs Sarri galvas, jo jau kādu laiku tiek runāts, ka viņu varētu atlaist no "Chelsea" galvenā trenera amata.

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu