Kristaps Valters sociālajos tīklos asi nosoda Latvijas Basketbola savienību (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Kristaps Valters
Kristaps Valters Foto: Edijs Pālens/LETA

Bijušais Latvijas basketbola izlases aizsargs Kristaps Valters savā "Twitter" profilā nosodījis Latvijas Basketbola savienību (LBS) un uzskata, ka tā bija pelnījusi netikšanu uz Pasaules kausa izcīņu Ķīnā. 

37 gadus vecais Valters savā "Twitter" profilā raksta, ka esot uzlicis lāstu Latvijas basketbolam, kā arī to, ka viņš joprojām gaida atvainošanos no LBS. 

"Jūs (LBS) esiet to pelnījuši.  Tad, kad Jūs piedosiet, atvainosieties es jūs atlaidīšu... Lāsts Jums ir uzlikts, diemžēl."

Portāls Apollo jau ziņoja, ka Latvijas basketbola izlase  izbraukumā ar rezultātu 80:74 (16:8, 20:23, 24:24, 20:19) uzvarēja Melnkalni, tomēr to nepaveica ar vajadzīgo deviņu punktu starpību, tāpēc ceļazīmi uz finālturnīru ieguva tieši melnkalnieši.

Latvijas izlases sastāvā līdera lomu uzņēmās Jānis Strēlnieks, kuram pirmdien 25 punkti un desmit rezultatīvas piespēles, bet 12 punktus pievienoja Mārtiņš Meiers. Savukārt ar 11 punktiem izcēlās Jānis Timma.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu