Londonas "Chelsea" vārtsargam par neklausīšanu trenerim piemērots naudas sods

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Kepa Arrisavalaga
Kepa Arrisavalaga Foto: Reuters/ScanPix

Anglijas premjerlīgas futbola kluba Londonas "Chelsea" vārtsargam Kepam Arrisavalagam par neklausīšanu komandas galvenajam trenerim Mauricio Sarri piemērots naudas sods.

Sods ir vienas nedēļas algas apmērā, kas sastāda aptuveni 195 000 mārciņu (226 000 eiro).

"Chelsea" svētdien Anglijas Līgas kausa izcīņas finālā pēcspēles sitienos atzina Mančestras "City" pārākumu. Īsi pirms pagarinājuma beigām Sarri vēlējās nomainīt Arrisavalagu, kuru mocīja krampji, tomēr vārtsargs uzsvēra, ka viņam ar veselību viss ir kārtībā un nepakļāvās trenera norādēm.

Kā pirmdien "Chelsea" paziņojumā norādīja 24 gadus vecais Arrisavalaga, trenera un spēlētāja starpā bijusi nesaprašanās, taču spānis atzina savu vainu. Tāpat vārtsargs atvainojās savai komandai.

"Mēs savā starpā tajā brīdī nesapratāmies, tomēr Kepa saprot, ka viņš pieļāva kļūdu, šādi reaģējot," tikmēr pauda Sarri. "Komandas sniegums kopumā bija ļoti pozitīvs, tāpēc ir žēl, ka šāds incidents to aizēno."

Arrisavalaga ir visu laiku dārgākais futbola vārtsargs - vēl pērn viņš "Chelsea" komandā no Bilbao "Athletic" nonāca par 80 miljoniem eiro.

Tikmēr joprojām ir neskaidra paši Sarri nākotne "Chelsea" klubā, jo komandas vājie rezultāti izraisījuši runas, ka itālis līdz sezonas beigām tiks atlaists.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu