Mourinju par mērķi uzstādījis atgriezties ambiciozā klubā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Žuzē Mourinju
Žuzē Mourinju Foto: Reuters/ScanPix

Slavenais portugāļu speciālists Žuzē Mourinju par mērķi uzstādījis atkal strādās ar ambiciozu futbola klubu, kas varētu cīnīties par tituliem.

Decembrī Mourinju tika atlaists no Anglijas kluba Mančestras "United", tiekot kritizēts ne tikai par vienības rezultātiem, bet arī spēles stilu. Kopš tā laika portugālis izbauda brīvdienas un darbu kā futbola eksperts, turklāt viņš arī saņēma milzīgu kompensāciju par atlaišanu.

Savukārt sarunā ar britu laikrakstu "The Telegraph" Mourinju norādīja, ka vēlas atgriezties spēcīgā klubā. "Iztēlojos, ka pievienojos vienībai, kas varbūt vēl uzreiz nav gatava cīnīties par trofejām, bet ir mērķis to darīt."

"Gribu strādāt klubā, kam ir vienota struktūra, ne tādā, kurā nav vienots domāšanas stils," skaidroja Mourinju. "Savas karjeras laikā esmu strādājis visos iespējamajos apstākļos. Pašas veiksmīgākās situācijas bijušas saistītas ar struktūru, bet gan empātiju šajā struktūrā."

Mourinju ir viens no mūsdienu veiksmīgākajiem treneriem, kurš divas reizes uzvarējis UEFA Čempionu līgā, kā arī triumfējis nacionālajos čempionātos Portugālē, Itālijā, Spānijā un Anglijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu