Novickis: Labprāt turpinātu karjeru, jo vēlos uzspēlēt kopā ar Porziņģi un Dončiču

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Dirks Novickis
Dirks Novickis Foto: AFP/SCANPIX

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Dalasas "Mavericks" kluba leģenda Dirks Novickis neizslēdz iespēju, ka viņš varētu turpināt karjeru, lai nākamsezo uzspēlētu kopā ar Kristapu Porziņģi un Luku Dončiču, vēsta NBA oficiālā mājaslapa. 

Šosezon 40 gadus vecais vācu basketbolists aizvadījis 30 spēles, kuru laikā vidēji guvis 5,5 punktus, kā arī izcīnījis 2 atlēkušās bumbas. Novickis aizvada jau savu 21. sezonu NBA

"Es labprāt būtu līdzās jaunajiem puišiem vēl vienu gadu, bet domāju, ka tas būs atkarīgs no tā, kā jutīsies mans ķermenis," atzinis Novickis. 

Novickis atzina, ka nesteigsies ar lēmuma pieņemšanu, tāpēc par viņa nākotnes plāniem skaidrība varētu būt vasarā. "Man šogad ir bijušas problēmas ar ceļgalu, bet es šobrīd jūtos labāk - jūtos nedaudz stiprāks," pastāstīja Vācijas basketbolists.

Novickis arī komentēja to, kā Dalasas komanda varētu izskatīties nākotnē. 

"Domāju, ka nākotne izskatās gaiša. Uzskatu, ka Dončičs un Porziņģis būs lielisks tandēms, ja viņi būs pie labas veselības un paliks kopā," sacīja Novickis.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu