Evija Skulte atklāj detaļas par bildinājumu un gaidāmajām kāzām ar viņas mīļoto igauni (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
"Viņas melo labāk" Martas kāzu fotosesija
"Viņas melo labāk" Martas kāzu fotosesija Foto: Publicitātes foto

Latvijas Nacionālā teātra aktrise Evija Skulte pērnā gada nogalē paziņoja, ka ir saderinājusies ar mīļoto vīrieti, igauņu uzņēmēju Aimuru Krūsi. Tagad aktrise izdevumam "Vakara Ziņas" atklāja savus precību plānus.

Skulte pastāstīja, ka viņa tikusi bildināta 31. decembrī Grankanārijā, dodoties uz kādu virsotni, no kuras paveras skats uz okeānu. "Apsēdāmies uz kalna, no kura pavērās skaista ainava. Un tad Aimurs mani bildināja. Šis mirklis man mūžam paliks atmiņā."

Pāris ir ieplānojuši lielas un skaistas kāzas, taču pirms precībām abi vēlas atrast kopīgu dzīvokli. 

"Pagaidām konkrēta kāzu plāna nav, tāpēc droši vien kāzas notiks tepat Latvijā. Domāju, ka organizēsim lielas un skaistas kāzas, kas nebūs tikai starp tuvākajiem radiem. Vēlamies sarīkot svētkus, kuros aicināsim gan kolēģus, gan visus draugus. Jā, mēs jau varētu sarakstīties jebkurā brīdī, bet ir vēlme sarīkot kaut ko lielu un kārtīgu. Un tam ir vajadzīgs laiks. Iestāsies pavasaris, un tad arī mēs visu izlemsim," stāsta aktrise. 

Fotogalerija: “Viņas melo labāk” Skultes atveidotā tēla Martas kāzu fotosesija

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu