Šarmantā Linda Leen aizceļojusi uz Jaunzēlandi mesties piedzīvojumos (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pašmāju mūziķe Linda Leen ar sociālo tīklu starpniecību ir atklājusi, ka šobrīd atrodas Jaunzēlandē, daloties ar saviem ceļojuma piedzīvojumiem.

Leen ar skaistajiem mirkļiem dalās gan ierakstos, gan īsajos stāstiņos jeb story, kas pazūd pēc 24 stundām. Kādā no publicētajiem ierakstiem mūziķe dalījusies ar foto no Vaihi pludmales.

"Kārtējo reizi pārliecinos par visuma harmonijas likumu - par katru ārkārtas cepienu pretī tiek iedots tik pat “ārpuskārtīgs”, negaidīti skaists mirklis. Kā šis - ar zefīra debesīm un no dienvidus bangām nogurušo, rimto okeānu," raksta Leen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LINDA LEEN (@linda_leen_) on

Savukārt citā publiskotajā kadrā iemūžināta pati Leen, plānā vasaras apģērbā stāvot kalna galā. "Skaistākie skati ir jānopelna. Apmēram 100 stāvi augšup uzkāpti. Labi gan, ka man ir fotokamera - alibi atelpas brīžos, kad, slēpjoties ēnā no ozoncauruma atklātās saules, skatos ar vienu aci objektīvā, ar otru- apbrīnojamajos stipriniekos, kas burtiski uzspurdz šai kalnā, starp viņiem arī sirmas galvas. Grūti jau ir visiem, bet tā nepadošanās sajūta baigi atalgo tanī brīdī, kad ieraugi elpu aizraujošu plašo skaistumu!"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LINDA LEEN (@linda_leen_) on

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu