Riverss: "Knicks" izdarīja lielisku darbu Porziņģa darījumā (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Losandželosas "Clippers" galvenais treneris Doks Riverss atzinis, ka Ņujorkas "Knicks" organizācija paveica lielisku darbu latviešu basketbolista Kristapa Porziņģa maiņas darījumā, vēsta "New York Post". 

57 gadus vecais Riverss atzinis, ka Ņujorka veica ļoti labu darījumu, aizmainot Kristapu Porziņģi uz Dalasas "Mavericks" vienību.

"Es domāju, ka viņi ("Knicks" vadība) zina, ko dara. Man ir nojausma, ka viņi patiešām izveidos kaut ko iespaidīgu. Porziņģis pats bija izteicies, ka viņš negrib vairs atrasties Ņujorkā. To es saprotu. Ja spēlētājs negrib atrasties organizācijā, tad viņš ir jāmaina prom. Skots Perijs un Stīvs Milzs veica ļoti labu darījumu," atzinis Riverss. 

Darījuma ietvaros uz Dalasu devās arī Tims Hārdevejs juniors un Kortnijs Lī, kamēr "Knicks" pretī saņēma Deandrē Džordanu, Denisu Smitu junioru un Vesliju Metjūsu, kā arī divas pirmās kārtas drafta izvēles. 

Šī maiņas darījuma rezultātā "Knicks" komanda atbrīvoja līdzekļus, lai gaidāmajā vasarā parakstītu līgumus ar diviem maksimālā līguma spēlētājiem. 

Galerija:Kristaps Porziņģis - jaunais Dalasas "Mavericks" basketbolists

"Knicks" dotajā brīdī ar 13 uzvarām 64 spēlēs kļuvusi par NBA vājāko komandu. Savukārt Dalasas "Mavericks" vienība spējusi izcīnīt 27 uzvaras 63 spēlēs, kas tai ļauj ierindoties 13. vietā Rietumu konferencē. 

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu