Beila aģents izlamā Madrides "Real" līdzjutējus pēc sava klienta izsvilpšanas

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Gerets Beils
Gerets Beils Foto: AFP/LETA

Slavenā Velsas futbolista Gereta Beila aģents Džonatans Bārnets kritizēja Spānijas granda Madrides "Real" līdzjutējus pēc tam, kad sestdien principiālā cīņā pret "Barcelona" viņi izsvilpa spēlētāju.

Kārtējā "El Clasico" mačā "Barcelona" sestdien Madridē izbraukumā uzvarēja ar 1:0. Šajā spēlē piedalījās arī Beils, kurš gan pēdējās nedēļās regulāri atstāts uz rezervistu soliņa sava ne pārāk labā snieguma dēļ.

Ne pārāk laipnu uzņemšanu Beils sagaidīja arī sestdien savas pārstāvētās komandas "Real" stadionā, jo futbolists tika izsvilpts.

"Šī "Real" fanu paaudze runās par Beila vārtu guvumiem vēl ilgus gadus," uzskata Bārnets. "Domāju, viņiem vajadzētu kaunēties par savu uzvedību."

"Gerets ir pelnījis vislielāko cieņu. Veids, kā pret viņu ir izturējušies "Real" līdzjutēji, ir nožēlojams," uzsvēra futbolista pārstāvis. "Sešu gadu laikā kopā ar Madrides komandu Gerets ir uzvarējis visur. Viņš ir viens no labākajiem spēlētājiem komandā. Šiem faniem būtu jābučo Beila kājas."

Kopš pievienošanās "Real" klubam 2013.gadā Beils četras reizes uzvarējis UEFA Čempionu līgā, bet kopš Krištianu Ronaldu došanās uz Turīnas "Juventus" Madrides komandai ir grūtības atrast līderi, turklāt savas iespējas nav izmantojis arī velsietis.

Šī gan nav pirmā sezona, kad 29 gadus vecais futbolists saskaras ar spekulācijām par savu nākotni Madridē, bet pēc šādiem aģenta izteikumiem ir liela iespēja, ka Beils vasarā pārcelsies uz citu klubu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu