"Ajax" galvenais treneris: Demonstrējām teju perfektu sniegumu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Nīderlandes komanda Amsterdamas "Ajax" otrdien UEFA Čempionu līgas futbolā astotdaļfināla atbildes mačā pret Spānijas grandu Madrides "Real" demonstrējusi teju perfektu sniegumu, uzskata šīs vienības galvenais treneris Ēriks ten Hagens.

Amsterdamas klubs otrdien astotdaļfināla atbildes mačā izbraukumā ar 4:1 šokējoši apspēlēja čempionus Madrides "Real" un divu spēļu summā triumfēja ar 5:3.

"Šī spēle bija tuvu perfektai. Divu maču summā noteikti bijām pelnījuši iekļūt ceturtdaļfinālā. Ļoti izbaudīju atbildes spēli savas komandas izpildījumā," ļoti apmierināts bija ten Hags. "Neaizmirsīsim, ka šosezon UEFA Čempionu līgu sākām vēl no kvalifikācijas, bet vēl joprojām cīnāmies par trim tituliem. Mēs vēlamies izcīnīt tos visus. Man nav nekādas ietekmes uz ceturtdaļfināla izlozi, tāpēc par to nedomāšu. Visas iespējamās pretinieces ir lielas komandas, bet tai pat laikā tieši tāda bija arī Madrides "Real"."

Par otrdienas mača varoni kļuva serbs Dušans Tadičs, kurš guva vienus vārtus un asistēja vēl divos precīzos sitienos.

"Šī, iespējams, bija labākā futbola spēle, kurā jebkad esmu piedalījies. Uzvarējām labāko klubu pasaulē - esmu ļoti lepns, turklāt, domāju, padarījām laimīgus ļoti daudzus cilvēkus," prieku neslēpa Tadičs.

"Mums šosezon ir ļoti laba komanda, turklāt laukumā demonstrējam solīdu futbolu," uzskata serbu spēlētājs.

Vēl otrdien UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfinālā iekļuva Anglijas premjerlīgas vienība Totenhemas "Hotspur", kas divu maču summā ar 4:0 pārspēja Dortmundes "Borussia" no Vācijas.

Trešdien UEFA Čempionu līgas atbildes mačus aizvadīs Parīzes "Saint-Germain" (PSG) un Mančestras "United", pirmajā mačā ar 2:0 uzvarot PSG, kā arī "AS Roma" un "Porto", pirmajā cīņā ar 2:1 triumfējot Itālijas klubam.

UEFA Čempionu līgas fināls notiks 1.jūnijā Madridē - "Atletico" kluba mājvietā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu