"Stiprinājumi neizturēja!" Kravas automašīna uz Akmens tilta izraisa pamatīgu haosu (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Akmens tilts. Ilustratīvs attēls.
Akmens tilts. Ilustratīvs attēls. Foto: Edijs Pālens/LETA

Piektdien, 8. marta pēcpusdienā, Rīgas centrā pamatīgu sastrēgumu izraisīja kāds kravas automašīnas vadītājs - pie Akmens tilta no auto izkrita nepiestiprināta krava. Lai gan satiksme uz brīdi tika bloķēta, neviens cilvēks necieta, vēsta raidījums "Degpunktā".

Kāds kravas auto šoferis griezās no 11. novembra krastmalas uz Akmens tiltu, lai tālāk brauktu uz Pārdaugavu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Uzbraucot uz Akmens tilts, kravas auto izbirst krava. #latvia #negadijums #riga #akmenstilts #sadursme #csnglatvia #paldiessekotajam

A post shared by dtp_latvia (@sadursme) on

Manevrs bija lēzens un mierīgs, taču tik un tā vairākas tonnas smagie kokmateriāli sasvērās un izbira uz ceļa braucamās daļas un trotuāra, traucējot gan gājēju, gan autovadītāju satiksmi.

Notikuma vietā nekavējoties izsaukti gan policisti, gan krāvēju brigāde, lai pēc iespējas ātrāk likvidētu incidenta sekas.

"Stiprinājumi neizturēja, krava pagriezienā izkrita un viss. Reizēm tā gadās, kaut kas sāk slīdēt un neiztur," stāsta Vladislavs, kurš atbraucis novērst incidenta sekas.

Palīgā atsauktais vīrietis atzīst, ka šī incidenta dēļ šodien daudzviet Rīgas centrā palēninājusies satiksme. Ja vienā vietā sasprūst, sākas ķēdes reakcija.

Par notikušo incidentu ceļu policija sākusi administratīvo lietvedību, jo bojāts trešās personas īpašums - proti ceļu un trotuāru norobežojošās margas.

Lai arī krāvējiem un šoferiem tagad radīsies zaudējumi, par laimi incidentā necieta cilvēki.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu