20 gadu vecumā negaidīti mūžībā aiziet bijusī "Miss Teen Universe"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: lotte_zee/Instagram

20 gadu vecumā mūžībā aizgājusi kādreizējā "Miss Teen Universe" titula ieguvēja Lotte Vanderzī, vēsta britu medijs "The Independent".

Skaistumkaraliene no Nīderlandes piedzīvoja sirdstrieku laikā, kad viņa ar ģimeni bija devusies atpūsties kalnos Austrijā.

Viņa piedzīvoja sirdstrieku tieši dienu pirms savas 20 dzimšanas dienas.

Viņa bija devusies vakarā ar draugiem atpūsties un atgriezusies sūdzējās par sāpēm krūtīs. Tiek vēstīts, ka nākamajā dienā viņa neieradās uz brokastīm un tika atrasta bez samaņas.

Vanderzī tika aizvesta uz tuvējo slimnīcu, kur tika ievadīta komā. Pēc tam viņa tika pārvesta uz lielāku slimnīcu Vācijā.

Sieviete atradās komā divas nedēļas, līdz ārsti konstatēja, ka viņas orgāni pārstājuši funkcionēt, un vecāki nolēma ļaut viņai doties aizsaulē.

"Mūsu pērlīte, mūsu visdārgākā trešdien, 6. martā, pulksten 22.47 devusies mūžībā," Vanderzī vecāki rakstīja meitas 170 000 sekotājiem vietnē "Instagram".

"Ļoti grūti aptvert, ka mūsu mīļā Lotte vairs nav starp mums. Tas ir tik ļoti sāpinoši."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LOTTE VAN DER ZEE (@lotte_zee) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LOTTE VAN DER ZEE (@lotte_zee) on

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu