"Grūti, šausmīgi, drausmīgi!" Armands Simsons par Spānijā noskrieto maratonu (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

TV personība un pasākumu vadītājs Armands Simsons sociālajos tīklos pastāstījis, ka atvaļinājuma laikā ir meties kādā avantūrā - Barselonā noskriet 42 kilometru "Zurich Marató Barcelona" maratonu.

"Kā gāja? Teikšu tā - beigts, bet finišā ar savām četrām meitenēm ieskrējām. Bija nenormāli grūti. Trase brīnišķīga, skaista," īsajos video stāstiņos, kas pazūd pēc 24 stundām, stāstīja Simsons.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Armands Simsons (@armandssimsons) on

"Līdz kaut kādam 28 kilometram baudīju skrējienu, bet pēc tam - esi svecināts ellē! Tos pārējos kilometrus līdz finišam tiešām tīrākās mocības," par piedzīvoto stāstīja vīrietis.

Lai gan sākotnēji viņš domājis, ka vairs nekad maratonos neskries, pēc tam viņa domas mainījušās. "Grūti, šausmīgi, drausmīgi! Bet neviens nekad nebija teicis, ka 42 kilometru maratons ir pastaiga. Pirmais, ko sev pateicu finišā, - nekad vairs! Bet galvenais, ko tagad jūtu, vai pareizāk nejūtu, ir antipātijas pret skriešanu!"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Šodien jau ar smaidu var atskatīties uz vakardienas @zurichmaratobcn #marathon kas man bija trešais ???‍♂️ Pēdējos 12 km reizes piecas gribējās nospļauties un nokrist kaut kur trases malā, raudāt un izmest visas botas ārā. Bet tad manas lielākās atbalstītājas parādījās trases malā vienreiz, tad otreiz un pēdējos 2 finiša km mēs roku rokā ievilkām tēti finišā! Neprasiet par laiku!!! Jo īpaši tie, kuri nekad #42 nav noskrējuši. Šī ir viena no smagākajām cīņām ar sevi #ever Bet labā ziņa pašam priekš sevis, ka atbraucot mājās es atkal iešu #running un ļoti ceru stāties arī uz @tetrigamarathon starta līnijas. Vairāk par maniem piedzīvojumiem distancē, kas priesībā pēc mana un ne tikai mana @pulsometrs.lv @garmin bija 44,49 km ? Plus vēl iesildošais skrējiens līdz startam un atsildošā pastaiga pa @visitbarcelona kopā ap pussimtu arī salasījās. Traki, bet forši. #skrietirforshi #runandbehappy

A post shared by Armands Simsons (@armandssimsons) on

Slavenība starp treniņiem ar ģimeni apskatījis arī ne vienu vien tūristu iecienītu vietu un pat iegriezies neskaitāmām ūdens iemītnieku sugām pilno “L'Aquàrium de Barcelona”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Braucam augšā ? #monserrat #trip #family #familygoals #familytrip #mountain #beautiful

A post shared by Armands Simsons (@armandssimsons) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Armands Simsons (@armandssimsons) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Armands Simsons (@armandssimsons) on

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu