Izbijusī tāllēcēja Ineta Radeviča atrāda savu grūtnieces puncīti

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Latvijas Vieglatlētikas savienības prezidente Ineta Radeviča pirms preses konferences Daugavas stadionā, kurā informēs par vieglatlētikas sacensībām "Rīgas kausi".
Latvijas Vieglatlētikas savienības prezidente Ineta Radeviča pirms preses konferences Daugavas stadionā, kurā informēs par vieglatlētikas sacensībām "Rīgas kausi". Foto: Edijs Pālens/LETA

Karjeru beigusī Latvijas tāllēcēja Ineta Radeviča, kura atkāpusies no Latvijas Vieglatlētikas savienības (LBS) prezidentes amata, jo pēc atkārtotām pārbaudēm konstatētas pozitīvas dopinga analīzes Londonas olimpisko spēļu laikā, sociālajos tīklos publiskojusi foto, kurā labi apskatāms viņas grūtnieces puncis.

Pēc skandāla Radeviča paziņoja, ka ir stāvoklī ar savu trešo bērnu, tādēļ viņai šobrīd svarīgākais ir nedzimušā mazuļa veselība un nepieciešamība saglabāt mieru, sīkāk nekomentējot, kurš grūtniecības mēnesis viņai aizrit.

Sieviete arī pēc tam regulāri ļāva faniem ieskatīties savā ikdienas un ģimenes dzīvē. Arī šoreiz Radeviča publiskoja kadru, kurš ļāva apskatīt viņas grūtnieces vēderiņu brīva stila kleitiņā, kurā viņa pozēja Maiami.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by inetaradevica (@inetaradevica) on

"Ir svētdiena un visi tilti vaļā!" pie foto rakstīja Radeviča.

Latvijas čempione ir precējusies ar Krievijas hokejistu Pjotru Sčastļiviju un audzina divus bērnus – Marku un Amēliju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by inetaradevica (@inetaradevica) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by inetaradevica (@inetaradevica) on

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu