Māra Katarska sazinājusies ar savu arābu varmāku un piedevusi viņam (24)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Māra Katarska
Māra Katarska Foto: Toms Norde

Latviešu dziedātāja Māra Katarska, kuru gada sākumā Hurgadā, Ēģiptē gūstā turēja un vardarbīgi iespaidoja arābu izcelsmes vīrietis, kurā viņa bija iemīlējusies, ir piedevusi varmākam, ziņo žurnāls “Privātā Dzīve”.

Pēc notikušā viņa esot sazinājusies ar bijušo mīļoto, kurš viņai darījis pāri. “Viņš man atvainojās. Esmu draugam visu piedevusi, bet daru to sevis dēļ. Ne man viņu pārmācīt vai mainīt. Es vienkārši iemīlējos. Neveiksmīgi, kā vēlāk sapratu. No visas sirds centos būt pret viņu laba. Palīdzēju viņam. Ticu, ka viss notiek tā, kā tam jānotiek. Dieviņš neuzliek mums tādus pārbaudījumus, kurus nevaram izturēt,” intervijā ar izdevumu stāstīja dziedātāja, piebilstot, ka pērn kāda meitene no Igaunijas nonākusi līdzīgā situācijā, bet nav izdzīvojusi.

Jau vēstīts, ka Katarskai ar mammas palīdzību un sacelto vētru sociālajos tīklos izdevās atgriezties mājās sveikai un veselai. Šobrīd viņa ir pārcēlusies uz dzīvi Rīgā, kur turpina sacerēt dziesmas, lai ar tām priecētu klausītāju Latvijā. 

8. martā dziedātāja izgāja sabiedrībā, lai kopā ar draudzenēm apmeklētu universālveikalā "Stockmann" notikušo modes skati, kurā modeļu lomā iejutās sabiedrībā pazīstami ļaudis.

Fotogalerija: Māra Katarska pozē kopā ar draudzenēm 

Komentāri (24)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu