"Knicks" īpašnieks Doulans aizliedzis līdzjutējam apmeklēt komandas mājas spēles

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Džeimss Doulans
Džeimss Doulans Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Ņujorkas "Knicks" īpašnieks Džeimss Doulans aizliedzis līdzjutējam apmeklēt kluba mājas spēles, jo šis līdzjutējs aicinājis miljardieri pārdot klubu. 

Pēc spēles, kurā "Knicks" mājās zaudēja Sakramento "Kings" vienībai ar 94:102, Doulans devās uz izeju. No tribīnēm kluba īpašnieku uzrunāja kāds fans, aicinot 63 gadus veco Doulanu pārdot Ņujorkas vienību.

Līdzjutējs: Pārdod komandu!

Doulans: Tu domā, ka man vajadzētu pārdot komandu? Vai nevēlies vairs nākt uz "Knicks" spēlēm? 

Līdzjutējs: Kādēļ?

Doulans: Tas ir rupji.

Līdzjutējs: Tas ir tikai viedoklis.

Doulans: Nē, tas nav viedoklis. Zini, ko - izbaudi komandas spēļu skatīšanos turpmāk televīzijas ekrānos. 

Doulans pēc tam arēnas drošības darbiniekiem lika aizturēt fanu. Apsargi un policijas darbinieki esot nopratinājuši līdzjutēju, liekot viņam atstāt MSG teritoriju.

Pašlaik 63 gadus vecais Doulans "Knicks" mājvietu "Madison Square Garden" pārņēma 1999.gadā, komandai pirmajā sezonā sasniedzot NBA finālu. Tiesa, pēc tam ņujorkieši palikuši ārpus fināla, šajā laikā nomainot septiņus kluba prezidentus un 12 galvenos trenerus, no kuriem tikai Džefam van Gandijam un Maikam Vudsonam ir pozitīva uzvarēto/zaudēto spēļu bilance. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu