Pašpasludinātā gaišreģe Ragaciema Agnese par savu dzīvi: Esmu procesā uz lielām pārmaiņām! (25)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ragaciema Agnese
Ragaciema Agnese Foto: Ekrānuzņēmums

Pirms kāda laika internetā parādījās baumas, ka pašpasludinātā gaišreģe un parapsiholoģe Agnese Bērziņa, kas plašākai sabiedrībai zināma kā Ragaciema Agnese, cenšas pārdot savu villu Ragaciemā. Tagad izdevumam "Vakara Ziņas" viņa skaidroja šīs runas.

2410 kvadrātmetru lielajā zemes īpašumā atrodas 393,5 kvadrātmetrus plaša trīsstāvu māja - greznā rezidence atrodas vien 400 metru attālumā no jūras. Pārdošanas sludinājumā bija rakstīts, ka mājai ir īpaša aura, ko viesi var sajust jebkurā tās daļā – villai ir lieli logi un interjerā izmantoti daudzi koka elementi.

"Joprojām dzīvoju Latvijā, bet ne vairs villā. Un esmu procesā uz lielām pārmaiņām gan personīgajā dzīvē, gan dzīvesvietā un varbūt pat nodarbes ziņā. [..] Cilvēki joprojām var vērsties pie manis pēc palīdzības.Sniedzu konsultācijas internetā," skaidro Ragaciema Agnese.

Viņa bilst, ka ir īstenojusi savā dzīvē to, ko gribējusi, taču tagad vēlas vairāk pievērsties ceļošanai. "Nākamajam līmenim ir jāiepriecina mani. Varētu teikt, ka vēlos saņemt pasaules informāciju, nevis šo vietējo. Tas nozīmē, ka ļoti alkstu pēc visa kā jauna. Pēc ūdenskritumiem, tropiem un kalniem, kuru Latvijā nav. Pēc visa tā, kas šeit ģeogrāfiski nav iespējams. Ir vēlme apceļot citas pasaules malas. Tas ceļotāja gēns manī ir bijis vienmēr. Bet tieši šī sadaļa nav aizpildīta profesijas dēļ, ar kuru nodarbojos, kas noslogo un piesien pie vietas. Tagad vēlos pamainīt šos akcentus vietām. Gribas beidzot baudīt dzīvi. Arī iepriekš glābt pasauli man nav bijis nekāds aicinājums. Pasaule vai nu pati izglābsies, vai ne. Es nevaru izglābt to, kas negrib būt glābjams."

Kā norāda Ragaciema Agnese, viņa ir sevi atradusi, pat nesasniedzot 50 gadu vecumu, tādēļ tagad vēlas dzīvot tam. 

Komentāri (25)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu