Santa Bernāla publisko retu kopbildi ar vīru Deividu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pērn jūlijā gredzenus mija vīnzine Santa Zāmuele (tagad Bernāla) un uzņēmējs Deivids Alans Bernāls. Kopš tā brīža vīnzine ir skopi publiskojusi fotogrāfijas ar mīļoto, taču tagad viņa sociālajos tīklos ievietojusi jauku "pašiņu", kurā pozē ar vīru. 

Bernāla sociālos tīklus vairāk izmanto kā platformu, kurā sekotājus informēt par savām un bērnu gaitām. Ar vīru Bernāla līdz šim publiskojusi vien kadrus no kāzām, kā arī vienu kopīgu foto. Taču tagad Bernāla izlēmusi dalīties ar kādu sirsnīgu abu iemūžinātu mirkli. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Santa Bernahl (@santabernahl) on

Foto pievienotā informācija liecina, ka tas uzņemts Ņujorkā. "Dejo tā, it kā neviens neskatītos," teikts aprakstā. 

Kā ziņots, Bernālu pāra kāzu ceremonija notikusi "Post Ranch Inn", Klusā okeāna krastā, vien tuvāko draugu un ģimenes lokā. Pludmalē, kurā Santa un Deivids viens otram teica jāvārdu, savulaik precējusies arī Gvineta Paltrova.

Santas briljantiem rotātais laulību gredzens darināts pie juveliera Maikla Boudrija, kurš ir autors arī dziedātājas Bejonses rotaslietām. 

Vīnzines vīra Deivida Alana Bērnāla II vārds jau iepriekš izskanējis dzeltenajā presē - tika lēsts, ka abus vienoja kas vairāk par draudzību laikā, kad Santa bija precējusies ar Oļegu Fiļu. Abi salaulājās vien četrus mēnešus pēc vīnzines un ABLV" bankas līdzīpašnieka Oļega Fiļa laulības šķiršanas. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Santa Bernahl (@santabernahl) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Santa Bernahl (@santabernahl) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Santa Bernahl (@santabernahl) on

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu