Gāzes noplūdes dēļ evakuēta dzīvojamā māja Ģertrūdes ielā; slēgta satiksme

Papildināts
LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Gāzes deglis. Ilustratīvs attēls.
Gāzes deglis. Ilustratīvs attēls. Foto: Edijs Pālens/LETA

Otrdienas, 19. marta, vakarā kādā dzīvojamā mājā Rīgā, Ģertrūdes ielā, konstatēta gāzes noplūde, aģentūrai apstiprināja Valsts policijā (VP).

Patlaban notikuma vietā strādā atbildīgie dienesti, lai situāciju novērstu.

Vienlaikus ir apturēta transportlīdzekļu kustība Ģertrūdes ielā posmā no Aleksandra Čaka ielas līdz Avotu ielai. Šajā posmā patlaban ir aizliegta arī gājēju kustība. Notikuma vietā ir redzamas trīs policijas, trīs Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta ekipāžas un viena mediķu brigāde.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) pārstāve Agrita Vītola apstiprināja, ka notikuma vietā, pēc AS "Latvijas Gāzes" izsaukuma, ieradušies arī glābēji.

"Patlaban dienesti strādā, lai konstatētu gāzes noplūdes avotus. Vienlaikus esam saņēmuši informāciju, ka gāzes koncentrācija sāk samazināties," sacīja Vītola.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta pārstāve Arita Rudzīte aģentūrai LETA apstiprināja, ka notikuma vietā dežurē viena mediķu brigāde, taču nevienam cilvēkam ārstu palīdzība līdz šim nav bijusi nepieciešama.

Gāzes noplūde konstatēta ēkas pagrabā. Policija no ēkas evakuējusi aptuveni 25 cilvēkus.

Patlaban notikuma vietā strādā atbildīgie dienesti, lai situāciju novērstu.

Vienlaikus ir apturēta transportlīdzekļu kustība Ģertrūdes ielā posmā no Aleksandra Čaka ielas līdz Avotu ielai.

Līdz situācijas novēršanai, VP aicina iedzīvotājus netuvoties notikuma vietai, kā arī izvēlēties citus braukšanas maršrutus, lai nokļūtu galamērķī.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu