Kur palikusi sievišķība? Slavenā bārdainā Končita Vursta kardināli mainījusi skatuves tēlu (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Konkursa "Eirovīzija 2014" uzvarētājs Toms Noivirts, plašāk pazīstams ar skatuves vārdu Končita Vursta, savā jaunākajā mūzikas videoklipā “Hit Me” ir atklājis kardinālas stila pārmaiņas, šokējot sabiedrību.

Eirovīzijā Vursta uzvarēja ar dziesmu “Rise Like a Phoenix”, uz skatuves kāpjot kleitā, gariem matiem un ar bārdu. Taču tagad, piecus gadus vēlāk, Vursta ir mainījusi savu skatuves tēlu.

Videoklipā redzams, ka mūziķis ir atbrīvojies no garajiem matiem, aizstājot tos ar īsu platīnblondu griezumu, tādā pašā krāsā pieskaņojot bārdu.

Tāpat mūziķis savā logo norādījis jaunu skatuves vārdu - “Vursta”, atsakoties no “Končita”.

Daudzi mūziķa fani pauda šoku par vīrišķo personāžu, lai gan citi bilda, ka Noivirts joprojām ir saglabājis arī kaut ko no sievišķā.

Mūziķis jau pirms diviem gadiem medijiem sacīja, ka vēlas atteikties no sava sievišķā skatuves tēla un atgriezties pie vīrišķās puses.

Apollo jau ziņoja, ka Noivirts pagājušomēnes sociālajos tīklos publiskoja foto, kurā redzams, ka viņš ir uz nullīti nodzinis matus, atstājot savu biezo bārdu.  

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu