Astoņi noslēpumi, kas aziātēm palīdz saglabāt jauneklīgu skaistumu (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Aziātu izcelsmes sieviete. Ilustratīvs attēls.
Aziātu izcelsmes sieviete. Ilustratīvs attēls. Foto: Pexels

Sievietēm no Āzijas valstīm bieži grūti noteikt vecumu, kas tām izdodas pateicoties dažiem skaistumkopšanas noslēpumiem. Par to, kā aziātes saglabā savu jauneklīgo izskatu, vēsta portāls "Postimees.ee".

1. Dzeriet daudz ūdens

Aziātes jau kopš bērnības radina sev līdzi ņemt kādu trauku ūdens uzpildei un dienas laikā neaizmirst apgādāt savu ķermeni ar ūdeni.

2. Saule ir ienaidnieks

Dāmas ir pārliecinātas, ka aizsardzība no saules starojuma ir galvenais veids, kā aizkavēt vecuma priekšvēstnešus izskatā.

3. Gāzēto dzērienu vietā - tēja

Āzijas kontinenta pārstāves īpaši iecienījušas tēju, it īpaši sarkanās tējas ar godži ogām vai astragāla un jasmīna ziediem.

Dāmas iesaka karstajam dzērienam nepievienot cukuru vai pienu.

4. Mazāk desertu

Uzturā lietojiet mazāk cukura, vai, ja tas ir iespējams - pilnībā izslēdziet to no savas ēdienkartes. Ķīnietes dievinot desertus, taču te ir vērā ņemama atšķirība no mūsu reģiona kulinārijas - tie pārsvarā tiek veidoti, nepievienojot cukuru!

5. Uzturā lietojiet ūdenszāles

Ķīnas un citu Āzijas valstu sievietes ēd dažādus jūras augus, kas paātrina vielmaiņas procesus un normalizē sāls daudzumu organismā, kā arī palīdz ilgāk saglabāt sāta sajūtu.

6. "Mieru, tikai mieru!"

Atteikšanās no spilgtas un izteiksmīgas mīmikas palīdz saglabāt sejas ādas jauneklīgumu -

jo mazāk strādā sejas muskulatūra, jo mazāk krunciņu!

7. Kāju masāža

Dāmas iesaka regulāri vismaz minūti ar abu roku palīdzību masēt savus apakšstilbus - tas uzlabos asinsriti un iedarbinās uz kājām esošos aktīvos punktus.

8. Kosmētika

Ķermeņa kopšanas līdzekļiem jābūt pēc iespējas dabīgākiem, vai arī to sastāvā jābūt kādai dabīgai komponentei - jūraszāļu ekstraktam, žeņšeņam, ārstniecisko augu ekstraktiem vai dabīgajām eļļām.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu