Bertānam produktīvs sniegums "Spurs" uzvarā

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Dāvis Bertāns
Dāvis Bertāns Foto: Reuters/ScanPix

Latviešu basketbolists Dāvis Bertāns svētdien iemeta deviņus punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta mačā, kamēr viņa pārstāvētā Sanantonio "Spurs" viesos ar rezultātu 115:96 (31:24, 23:23, 30:25, 31:24) pārspēja Bostonas "Celtics", turpinot tuvoties izslēgšanas turnīram.

Bertāns šajā spēlē laukumā iesaistījās no rezervistu soliņa, bet kopumā 18 minūtēs viņš iemeta trīs no sešiem tālmetieniem, izcīnīja sešas atlēkušās bumbas, veica divas rezultatīvas piespēles, vienreiz kļūdījās un nopelnīja vienu piezīmi.

Lielisku spēli "Spurs" sastāvā aizvadīja Lamarkuss Oldridžs, kurš iemeta 48 punktus un izcīnīja 13 atlēkušās bumbas, kamēr Demars Derouzens pievienoja 16 punktus un 11 rezultatīvas piespēles.

Savukārt "Celtics" labā 14 punktus iemeta Markuss Smārts, bet pa 13 punktiem pievienoja Markuss Moriss un Gordons Heivords, kuram arī desmit atlēkušās bumbas.

Bertāns pirmo reizi mačā iesaistījās pirmās ceturtdaļas beigās, tomēr pirmajā puslaikā viņš pie punktiem netika. Spēles pirmajā daļā "Spurs" vienībai bija izdevies iegūt iniciatīvu, kas lielajā pārtraukumā ļāva doties ar septiņu punktu vadību (54:47). Otrajā puslaikā viesi no Sanantonio vadību neatdeva, bet latvietis laukumā atgriezās līdz ar ceturtā ceturkšņa sākumu, turklāt pēc tam viņš nedaudz vairāk nekā divu minūšu laikā realizēja trīs tālmetienus, kas ļāva "Spurs" nostiprināt vadību un iegūt vairāk nekā 20 punktu pārsvaru.

"Spurs" ar 43 uzvarām 74 mačos Rietumu konferences kopvērtējumā ieņem astoto vietu, kamēr "Celtics" ar tādu pašu bilanci ir piektā Austrumos.

Nākamo spēli "Spurs" aizvadīs otrdien, kad izbraukumā tiksies ar Šarlotas "Hornets".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu