"Ej dir*t!" Latviešu aktieris Andris Lielais Krievijas TV kanālā rupji nolamā Andreju Mamikinu (14)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Latviešu aktieris Andris Lielais Krievijas propagandas TV kanāla “Rossija 1” tiešajā ēterā iesaistījās asā vārdu apmaiņā ar latviešu Eiroparlamenta deputātu Andreju Mamikinu.

Raidījumā “Vakars ar Vladimiru Solovjovu” Lielais veltīja visai asu kritiku Mamikina virzienā par to, ka viņš it kā pārstāv Latvijas intereses, neesot nevienas parlamentārās frakcijas pārstāvis. Uz šādiem vārdiem atbildi parādā nepalika Mamikins. 

“Pienāks diena, kad Lielā kungs patiesi būs nožēlas pilns par to, ko šeit ciniski gvelž, pelnot naudu Krievijā. Jūs jau sen esat sagatavojies un Krievijas pasi dabūjis. Gaidiet, kad būs Bizantijas impērija,” Lielajam teica Mamikins.

Latviešu aktieris uz Mamikina izteicieniem reaģēja visai asi, eiroparlamenta deputāta frāzes saucot par provokāciju un rupji nolamājoties.

“Jūs esat muļķis, Mamikin. Vienkārši muļķis. Man šeit ir ģimene. Lieciet mani mierā! Nodarbojieties ar savām lietām, es jūs lūdzu,” paziņoja Lielais, savu sakāmo nobeidzot ar frāzi: “Shut up! Shut down! Ej dirst!”

Lielajam ir gan Latvijas, gan Krievijas pilsonība, un viņš regulāri viesojas šāda veida raidījumos, kuros vairākkārt aizstāvējis Latviju un tās intereses. 

Komentāri (14)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu