Madara Kiviča priecē neierasti sievišķīgā un romantiskā tēlā (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Mūziķa Andra Kiviča sieva un divu bērnu māmiņa Madara Kiviča, no kuras Kivičs aizgāja pie sabiedrības dāmas Lienes Skulmes, arī pēc vīra aiziešanas turpina dzīvot pozitīvu un pilnvērtīgu dzīvi. Šoreiz Kiviča publiskoja ieskatu tajā, kā stiliste mainījusi viņas izskatu.

Kā stāsta pati Madara, viņai tuvāks ir tieši sportiskais stils - ādas bikses, rūtaini krekli, plēstas džinsas un ādas svārki. "Sveiciens Kurtam Kobeinam!" bilda divu meitu mamma.

Īsajos video stāstiņos, kas pazūd pēc 24 stundām, stiliste norādīja, ka vēlas Madarai izveidot romantiskāku stilu nekā ierasts.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madara Kiviča (@madara.kivica) on

Spriežot pēc publiskotajām fotogrāfijām, tas izdevies veiksmīgi - Madara iemūžināta sev neierastā sievišķīgi tēlā, pozējot kleitās, svārkos un maigos toņos.

"Šodien izmantoju ilgi gaidīto brīvdienu lietderīgi - satikos ar lielisko stilisti un arī divu bērnu mammu Lindu Kilpi. Vispirms iegrimām sarunās par dzīvi, mammu būšanu un tad atcerējāmies, ka svarīgākais šīs dienas piedzīvojums un uzdevums - mazliet izmainīt vai vismaz atšķaidīt huligānes stiliņu jeb, kā to moderni dēvē, "grunge style". Ķērāmies pie darba! Man bija tik interesanti piemērīt visu, ko Linda piedāvāja! Un šoreiz teiciens "Es pati šokā!" arī piederas pie lietas!" par galarezultātu vēstīja Madara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madara Kiviča (@madara.kivica) on

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu