Kvitova par spriedumu uzbrukuma lietā: Man prieks, ka tas beidzot ir galā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Petra Kvitova
Petra Kvitova Foto: AFP/SCANPIX

Čehijas tenisiste Petra Kvitova ir priecīga, ka beidzot ir paziņots spriedums zaglim, kas viņai uzbruka pirms vairāk nekā diviem gadiem, izteikusies divkārtējā "Grand Slam" čempione.

Jau tika ziņots, ka Kvitovai 2016.gada decembrī pirms Ziemassvētkiem viņas dzīvoklī uzbruka zaglis. Tenisistei uzbrukumā ar nazi smagi tika savainota roka un tika pat prognozēts, ka viņa varētu zaudēt pirkstus, taču pēc pusgada čehiete atgriezās kortā.

Otrdien pāridarītājam, 33 gadus vecajam Radimam Zondram, kurš šobrīd ir cietumā par cita veida noziegumu, tika paziņots spriedums - astoņi gadi cietumā. Čehijas sportiste pati nebija klāt sprieduma nolasīšanas laikā, jo viņa aizvadīja Maiami WTA "Premier" turnīra ceturtdaļfināla maču, kurā gan ar 6-7(6), 6-3, 2-6 piekāpās Austrālijas tenisistei Ešlijai Bārtijai.

Pēc sprieduma uzzināšanas sportiste jūtās atvieglota. "Es par to uzzināju šorīt. Esmu patiesi laimīga par šīm ziņām un man ir prieks, ka tas beidzot ir galā," teica Kvitova.

Pēc biedējošā uzbrukuma Čehijas sportiste veiksmīgi atgriezusies tenisā un šobrīd ieņem otro vietu pasaules rangā, turklāt kopš tā laika tikusi pie septiņiem tituliem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu